ΕΠΟ: Βολές Χούμπελ για Γκαγκάτση

21:02 9/4/2019 - Πηγή: Sportime

Σημαντικά τα θέματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ της ΕΠΟ, αλλά και σημαντικά τα όσα ειπώθηκαν. Όπως οι βολές τους Χέρμπερτ Χούμπελ, εναντίον του προεδρείου, αλλά και της Σούπερ Λιγκ, για τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Ο τελευταίος έχει καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη, για το σκάνδαλο της κάρτας υγείας. Ωστόσο παραμένει διευθύνων σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ. Κάτι που είναι αντίθετο με τους κανονισμούς.

Μάλιστα δεν έχει περάσει καιρός

όπου οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ψήφισαν την παραμονή του, εκτός του Ολυμπιακού, που είχε θίξει το ζήτημα, αλλά και της Λάρισας.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ είναι ο επικεφαλής παρακολούθησης της ΕΠΟ, από τις FIFA, UEFA. Οι φωνές του ακούστηκαν έξω στο πάρκο Γουδί, προς το προεδρείο της ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Μεταξύ άλλων τους είπε, πως είναι ανεπίτρεπτο να μην έχουν λύσει τη συνεργασία με τον Βασίλη Γκαγκάτση, από τη στιγμή που έχει καταδίκη 5 ετών.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε θέματα οικονομικής φύσεως, αλλά και σε αυτό με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο οποίος πήγε δικαστικά για να πάρει αποζημίωση από την ΕΠΟ. Δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό, αλλά η Ομοσπονδία δεν άσκησε καν έφεση και αποφάσισε να του δώσει 350.000 ευρώ αποζημίωση.

Πάνω σε αυτό, ο Χούμπελ είπε πως δεν είναι δυνατόν να μην γίνεται καν ιδιαίτερη συζήτηση. Και να το περνάνε έτσι απλά, σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Στο τέλος, ο επικεφαλής παρακολούθησης της ΕΠΟ από τις FIFA, UEFA, τόνισε πως τον Μάιο αναμένεται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

The post ΕΠΟ: Βολές Χούμπελ για Γκαγκάτση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα