Επιβεβαίωση Sportime: Ο Κάναντι στη Νυρεμβέργη

Ο Νταμίρ Κάναντι θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Νυρεμβέργη, προς επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Sportime από τις 10 Απριλίου.

Αρχικά, ο Αυστριακός τεχνικός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ατρόμητο για να ανανεώσει την συνεργασία του με την Περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Ωστόσο, στην πορεία «έσκασε» η πρόταση από τη Νυρεμβέργη, η οποία δεν μπορούσε να… περάσει στα ψιλά για τον Κάναντι.

Ναι μεν επρόκειτο για μία ομάδα που υποβιβάστηκε από την Bundesliga,

ωστόσο το πλάνο της είναι να επιστρέψει άμεσα.

Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου γνώριζε εκ των πρωτέρων πως πρόκειται για έναν σύλλογο με δυναμικούς και πολυάριθμους οπαδούς, αλλά και με μία οικονομικά ισχυρή διοίκηση.

Κάναντι – Νυρεμβέργη: Έτσι έγινε η σύνδεση

Εν συνεχεία το Sportime είχε εξηγήσει τους λόγους που ο Κάναντι φάνταζει εκ των πρωτέρων το φαβορί και ποιο ήταν το πρόσωπο που μεσολάβησε, προκειμένου να μετακομίσει τελικά στη Νυρεμβέργη.

Ο Αυστριακός τεχνικός βέβαια, σε δηλώσεις του για τη νίκη του Ατρόμητου επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη αλλά και για το μέλλον του, υποστήριξε ότι κάποιες πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια, όμως, ήταν διαφορετική, με την Bild να «επιβεβαιώνει» το ρεπορτάζ του Sportime για τον Νταμίρ Κάναντι.

Στις 30 Απριλίου, o 49χρονος τεχνικός άρχισε να μιλάει πιο ξεκάθαρα, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακόμισης του στη Γερμανία.

Το διαζύγιο με τον Ατρόμητο ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, όπως και αυτό του Μπόρις Σόμερς από τον πάγκο της γερμανικής ομάδας.

Έτσι, την Κυριακή (19/5) η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία της με τον Κάναντι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αυστριακός κόουτς ξεκαθάρισε ότι βασικός στόχος του είναι να προπονήσει ομάδα της Bundesliga και θα το κάνει με την Νυρεμβέργη, αφού όλοι μαζί θα παλέψουν για την άνοδο:

«Από όταν έγινα προπονητής, η Bundesliga ήταν ο στόχος μου και η Νυρεμβέργη είναι ένα μεγάλο κλαμπ όχι μόνο λόγω της παράδοσής της, που ανήκει στην Bundesliga. Οπότε, ας ξεκινήσουμε για να τα καταφέρουμε».

Der Österreicher hat beim #FCN einen Zwei-Jahres-Vertrag unterschrieben.

Alle weiteren Infos zum neuen Club-Coach findet ihr hier https://t.co/bVX3WXq4xT#Canadi pic.twitter.com/En5qT9h1Gs

— 1. FC Nürnberg (@1_fc_nuernberg) May 19, 2019

The post Επιβεβαίωση Sportime: Ο Κάναντι στη Νυρεμβέργη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα