Επιβεβαίωση Sportime: Η Hines πλησιάζει στον Βοτανικό!

19:18 9/9/2019 - Πηγή: Sportime

Επιβεβαίωση Sportime: Από τις 2 Απριλίου η αποκάλυψη για το επενδυτικό πλάνο της αμερικάνικης εταιρείας, που εμπλέκεται με το εμπορικό κέντρο του Βοτανικού.

Άλλο ένα ρεπορτάζ της έντυπης έκδοσης του Sportime και του sportime.gr για τους εμπλεκόμενους φορείς στη Διπλή Ανάπλαση επιβεβαιώνεται. Στην προκειμένη περίπτωση τσεκάρεται με ακρίβεια ο ρόλος της εταιρείας Hines στο κομμάτι του real estate της ευρύτερης περιοχής του κέντρου των Αθηνών. Με την αμερικάνικη

εταιρεία να πλησιάζει τον Βοτανικό.

Η Hines κυνηγά την επένδυση στο εμπορικό κέντρο, το γνωστό ως «του Βωβού», εδώ και 5 χρόνια. Οι Αμερικανοί βλέπουν πρόσφορο έδαφος στην εγχώρια οικονομία για εξέλιξη των επενδύσεων. Έτσι προχώρησαν σε κοινοπραξία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας για την ανακατασκευή του Athens Heart σε premium εκπτωτικό εμπορικό 22.000 τμ. Ενεργοποιώντας το προσύμφωνο με την Pasan Development για το εμπορικό στην οδό Πειραιώς. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στο τέλος Αυγούστου.

Το Athens Heart θα μετονομαστεί σε GaziOutlets και θα διαθέτει κινηματογράφο. Θα ανακαινιστεί πλήρως και θα προσφέρει επιλογές εστίασης και αναψυχής. Στις αρχές του 2021 θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες ανακατασκευής. Σε μία περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στο τουριστικό κέντρο της Αθήνας.

Η Hines έχει υπογράψει με τις τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς προσύμφωνο για το ημιτελές εμπορικό στον Βοτανικό. Έχει αποκτήσει ήδη το ακίνητο των πρώην εγκαταστάσεων της κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη στην Ακαδημία Πλάτωνος, το οποίο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αδειοδότησης ως εμπορικό κέντρο.

Μετά την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime για το Athens Heart, μένει να προχωρήσει ο σχεδιασμός της Hines στις υπόλοιπες δραστηριότητες που σχεδιάζει στον τομέα του real estate. Λίαν συντόμως αναμένεται να υπάρχει στον Βοτανικό και στο project της Διπλής Ανάπλασης ένας ισχυρός παίκτης. Που κάτω από κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει αρωγός του έργου που θα στεγάσει τον Παναθηναϊκό τα πολλά επόμενα χρόνια.

The post Επιβεβαίωση Sportime: Η Hines πλησιάζει στον Βοτανικό! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα