Ένταση στον πάγκο του Ολυμπιακού επειδή δεν έπαιζε ο Κάνααν (vid)

Μία δύσκολη βραδιά είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague, όπου και τελικά ηττήθηκε με 77-71.

Η ομάδα του Πειραιά, ήταν μέσα στο παιχνίδι την περισσότερη ώρα, ωστόσο αν και η άμυνα του ήταν εξαιρετική, παράλληλα ήταν πολύ άστοχος και δεν κατάφερε να βάλει τα κρίσιμα σουτ.

Κόντρα σε μία τέτοια ομάδα, που δείχνει ότι είναι η καλύτερη

μέχρι τώρα στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, δε γίνεται να πάρει νίκη, ενώ δεν μπορείς να σκοράρεις.

Ωστόσο υπάρχουν και αρκετές αντιδράσεις για τις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα στα τελευταία λεπτά και αν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Μάλιστα μεγάλη συζήτηση έγινε για μία φάση που δείχνει έναν έντονο διάλογο στον πάγκο του Ολυμπιακού με τον Αϊζάια Κάνααν.

Αρκετοί έσπευσαν να αναφέρουν ότι ο Αμερικανός είχε πρόβλημα με το χρόνο συμμετοχής του και αντέδρασε άσχημα στον πάγκο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και η… ιστορία είναι τελείως διαφορετική. Ένας από τους οπαδούς που βρισκόταν στα court seats, αποφάσισε δείχνοντας μηδενικό σεβασμό, να μιλήσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα του φώναξε και του είπε να βάλει μέσα τον Κάνααν, κάτι που φυσικά δεν είναι αποδεκτό και έτσι ο Χρήστος Μπαφές μίλησε στον οπαδό για να σταματήσει αυτό που κάνει.

Έπειτα γύρισε προς τον Κάνααν, που δεν είχε καταλάβει τι έγινε και εκείνος ρωτούσε σε έντονο ύφος, προκειμένου να μάθει γιατί ακούστηκε το όνομα του.

Ο άλλος πλήρωσε μισό μισθό να κάτσει court seat δίπλα στο πάγκο και βρίζει τόσο ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ…

που πήγε ο team manager να του πει να βγάλει τον σκασμό επιτέλους.

ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΟΠΑΔΟΥΣ”

Τι ψυχολογικά φέρνετε μαζί σας στο γήπεδο ρε μλκ; #OlympiacosBC pic.twitter.com/SNWhaXJ0mf

— Γαστόνος (@gastone85) December 5, 2023

Ολυμπιακός: Επιστρέφουν οι τραυματίες – Μπαίνουν οι προσθήκες!

Πλέον ο Ολυμπιακός πρέπει να προχωρήσει και να αρχίσει να βάζει παίκτες στο rotation του, ειδικά με τις προσθήκες που έχει κάνει.

Ο Γουίλιαμς Γκος είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να δώσει άλλη δύναμη στα γκαρντ του.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ όπως όλα δείχνουν θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου και θα λύσει και τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα στους ψηλούς και ειδικά στο «4».

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ναζ Μήτρου Λονγκ δεν έχει μπει ακόμα στη Euroleague αφού θα μπορεί από τον επόμενο γύρω να αγωνιστεί, ενώ στην Ελλάδα πλησιάζει να πάρει το διαβατήριο και να παίζει κανονικά.

Τέλος, μεγάλη διαφορά θα κάνει και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, όταν πάρει ρυθμό και βρει τα πατήματα του, αφού ξέρουμε πολύ καλά τα όσα μπορεί να προσφέρει.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα