Ένινγκ: «Ο Γκάμα δεν θα εκτελεί πέναλτι μόνο αν…»

15:06 7/2/2020 - Πηγή: Sportime

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην εκτελεστική ικανότητα του Μπρούνο Γκάμα, εξέφρασε ο Μίχαελ Ένινγκ, με δηλώσεις του συνδρομητικό κανάλι.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αστόχησε στο πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει στο χθεσινό (6/2) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όμως ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ο Γκάμα θα παραμείνει ο βασικός εκτελεστής της ομάδας από τα 11 βήματα.

Από εκεί και πέρα ο Ένινγκ μίλησε για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου, το επικείμενο ματς πρωταθλήματος στην Τρίπολη, ενώ χαρακτήρισε συναρπαστικό το «ταξίδι» του με τον

Άρη ως τώρα.

Παράλληλα είπε πως ο Μπράουν Ιντέγε είναι πιθανό να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ένινγκ στη Nova

 Για το πόσο εύκολο είναι για μία ομάδα να αφήσει πίσω της ένα ματς κυπέλλου και να συγκεντρωθεί στο Πρωτάθλημα;

Δεν θέλουμε να το ξεχάσουμε γρήγορα, θέλουμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα από αυτό το παιχνίδι και να τα αλλάξουμε. Θέλουμε να προκριθούμε φυσικά, αλλά τώρα κοιτάμε το ματς πρωταθλήματος.

Αν και ο Άρης είχε κατοχή μπάλας γιατί δεν δημιούργησε όσο θα έπρεπε;

Έτσι συμβαίνει σε κάποια παιχνίδια που έχουν και δεύτερο ματς. Ο Ατρόμητος ήρθε να μας καταστρέψει το παιχνίδι, τα κατάφερε αλλά υπάρχει και ο δεύτερος αγώνας ώστε να πάρουμε την πρόκριση.

Για το αν είναι 50-50 η πρόκριση πλέον. 

Δεν χρειάζεται να μιλάμε για ποσοστά. Στο ματς το πρώτο είχαμε εμείς την πίεση. Τώρα θα την έχει ο Ατρόμητος, αφού εμείς και με ισοπαλία περνάμε στην επόμενη φάση.

Για το χαμένο πέναλτι. 

Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό, ήταν ένα καλό πέναλτι, βέβαια τα καλά πάνε μέσα, αλλά ο Γκάμα ξέρουμε ποιος είναι και θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι.  Μόνο αν ο ίδιος δεν θέλει να το εκτελέσει. Δεν ήταν ένα πέναλτι που πήγε η μπάλα στην εξέδρα, ήθελε λίγα εκατοστά για να γίνει γκολ. Οπότε ναι θα εκτελεί αυτός τα πέναλτι .

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τι περιμένει απ’ αυτό το παιχνίδι. 

Περιμένω ένα συναρπαστικό ματς ο Αστέρας είναι καλή ομάδα στην έδρα της εκεί έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς, θα παλέψουμε να κερδίσουμε το ματς όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια.

Για το αν του αρέσει ως τώρα το “ταξίδι” με τον Άρη.

Μπορώ να πω πως δεν είναι απλά ωραίο, αλλά συναρπαστικό. Έχουμε ζήσει πολλά ωραία πράγματα ως τώρα και θα ζήσουμε ακόμα καλύτερες στιγμές.

Για το ότι άλλαξε η ώρα στον δεύτερο ματς με τον Ατρόμητο…

Δεν είχα πρόβλημα με το οτι η ΆΕΚ δεν θα είχε παίξει ενδιάμεσα, ήθελα απλά να γυρίσουμε νωρίτερα, αφού αυτό θα γίνει όλα καλά.

Για τους Ιντέγε και Μαντσίνι…

Για την Κυριακή ο Μαντσίνι δεν προλαβαίνει, ο Ιντέγε είναι καλύτερα, έχουμε καλά νέα, ίσως και να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ένινγκ: «Ο Γκάμα δεν θα εκτελεί πέναλτι μόνο αν…» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα