Ένινγκ: «Έχουμε άλλο αέρα μετά τις καλές μας εμφανίσεις»

Ο Μίχαελ Ένινγκ στάθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία που έχει ο Άρης μετά τις καλές εμφανίσεις και νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ο Γερμανός τεχνικίς μίλησε και για τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού προπονητή στη Nova.

Για το τι έχει αλλάξει στον Άρη: «Όλα παίρνουν λίγο χρόνο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης,

ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα. Η ομάδα καταλαβαίνει πλέον πιο γρήγορα το τι θέλω να κάνει μέσα στο γήπεδο».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Είναι μια τετράδα αγώνων που είχαμε θετικές εμφανίσεις και πάμε με άλλον αέρα στα επόμενα ματς. Είναι σημαντική και η είσοδος του Δεληζήση στην ομάδα, αλλά και η σταθερότητα που μας δίνει ο Ροζ, όλο αυτό είναι πολύ θετικό για την συνέχεια».

Για το πλάνο του ενόψει ΑΕΛ και αν θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα: «Όλα είναι πιθανά και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και τις ανάλογες λύσεις από τον πάγκο».

Για τον Ντουρμισάι: «Καταρχάς είναι ένας παίκτης που έχει θετική ενέργεια, δείχνει έτοιμος να βρεθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και περιμένουμε να προσφέρει πολλά στη συνέχεια».

Για το αν σκέφτονται το δεύτερο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη: «Η συγκέντρωσή μας προς το παρών είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Η μόνη απορία που έχω είναι πώς γίνεται να παίζουμε το Σάββατο και μετά πάλι την Τρίτη. Όποιος έκανε το πρόγραμμα κάτι δεν σκέφτηκε καλά».

Για τον Φετφατζίδη: «Καταρχάς ξέρουμε πώς γίνεται στον χώρο του ποδοσφαίρου και τις φήμες. Δεν χρειάζεται να φανταστώ την ομάδα χωρίς τον Γιάννη, είμαι χαρούμενος που τον έχω και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Για τις απουσίες του Άρη: «Ο Τόνσο θα είναι εκτός αποστολής δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει και για τον Σούντγκρεν, προπονήθηκε μόλις μία φορά αυτή τη βδομάδα, αντιθέτως ο Ντιγκινί είναι καλά και θα είναι κανονικά στην αποστολή. Πάμε να κερδίσουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η προσέγγισή μας».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε πάντα τα μάτια μας ανοιχτά. Άλλοι χειρίζονται τα συγκεκριμένα θέματα, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να πούμε τώρα».

Λάρσον: «Βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ με αυτοπεποίθησης»

Ο Ντάνιελ Λάρσον τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη.

Για το παιχνίδι στη Λάρισα: «Δύσκολο παιχνίδι, μην ξεχνάμε ότι χάσαμε στην έδρα μας.  Έχουμε αυτοπεποίθηση, βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι είναι δίδυμο με τον Ιντέγε στην επίθεση: «Συνθέτουμε ένα καλό δίδυμο, είμαστε κοντά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, βρισκόμαστε καλά στο γήπεδο και μου αρέσει».

Για τον νέο του ρόλο σε σχέση με τη θέση του αριστερού εξτρέμ: «Είναι δύσκολο να πω. Νιώθω πολύ καλά σε αυτή τη θέση, τα πηγαίνουμε καλά . Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και στις πτέρυγες, μας τροφοδοτούν σωστά και αισθάνομαι καλά».

Για την επίδοσή του στα τελευταία παιχνίδια: «Είμαι ικανοποιημένος. Κάθε αγώνας είναι μια νέα ιστορία. Δεν υπάρχει τίποτα να με κρατάει πίσω. Απολαμβάνω να παίζω στην ομάδα. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα: «Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα με τα πυροτεχνήματα και τους πυρσούς και ήταν κάτι πολύ όμορφο όταν το είδαμε τη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς. Με τη βοήθεια όμως του κόσμου και την προσπάθεια μας, φέραμε το παιχνίδι στα ίσια και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Πανηγυρίσαμε με τον κόσμο μας κάτι όμορφο».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια του Άρη: «Είναι δύσκολο να έχεις πολλά συνεχόμενα ματς αλλά η δυσκολία μειώνεται όταν τα κερδίζεις. Όταν κερδίζεις τα παιχνίδια, η κούραση αποτυπώνεται λιγότερο και η ψυχολογία ανεβαίνει.

Έχουμε ένα πλούσιο και δυνατό ρόστερ προκειμένου ο κόουτς να κάνει ροτέισον αν χρειαστεί. Δεν το φοβάμαι. Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε την καλή στιγμή στην οποία βρισκόμαστε, εγώ και οι συμπαίκτες μου και να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα».

View this post on Instagram

: Η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», η τελευταία πριν από το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. #ARISFC #training

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on Jan 10, 2020 at 8:00am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ένινγκ: «Έχουμε άλλο αέρα μετά τις καλές μας εμφανίσεις» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα