Ελ Αραμπί: Μπαίνει, σκοράρει, χάνει το επόμενο ματς…

Με λυτρωτή τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κηφισιάς και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από σχεδόν ένα μήνα, με τη νίκη ωστόσο να αποδεικνύεται «πύρρεια».

Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα του Μαροκινού στράικερ, ο οποίος πάνω που είχε ξαναμπεί δυναμικά στην εξίσωση των «ερυθρόλευκων» υπέστη διάστρεμμα με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για περίπου 15 ημέρες.

Έτσι, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του τόσο για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

στο Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη (17/1), όσο και στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (21/1).

Στα 37 του χρόνια ο Ελ Αραμπί αποδεικνύει πως… η τέχνη δεν ξεχνιέται, προσφέροντας υπερπολύτιμες λύσεις, τη στιγμή που πολλοί είχαν βιαστεί να τον «τελειώσουν».

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θεωρούνταν «αόρατος», παίρνοντας παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, ώστε να μπορεί να παίξει από τον Ιανουάριο σε άλλη ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος με το γκολ του στην Καισαριανή φώναξε και πάλι «παρών», ανεβαίνοντας στην 11η θέση των top σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου, καθώς ξεπέρασε τον Κώστα Φορτούνη.

Την ίδια στιγμή λοιπόν, ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού τον αναγκάζει να μείνει στα πιτς, σε μια ιστορία που δείχνει να επαναλαμβάνεται. Κάτι αντίστοιχο άλλωστε είχε συμβεί και μετά το νικητήριο γκολ του στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο ίδιος υπέστη θλάση σε εκείνο το ματς, με αποτέλεσμα να χάσει τα ματς με Ατρόμητο, Λαμία, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όπου οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν καμία νίκη.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα