Διαιτησία: Στο «πόδι» η τροχαία της Αττικής οδού! Μετά τον Νταμπάνοβιτς, έρχεται και ο Φρόιντφελντ!

Ανοίξτε γήπεδα και μπάρες! Μετά τον Νταμπάνοβιτς που θα σφυρίξει το ΆρηςΑΕΚ, έρχεται στην Ελλάδα και ο Φρόιντφελντ. Για να εγκατασταθεί μόνιμα!

Μέρες Αύγουστου αναμένεται να ζήσει το προσεχές διάστημα. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας δύο μεγάλων αφίξεων. Αρχικά του Μαυροβούνιου Νταμπάνοβιτς που θα σφυρίξει το Άρης

ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη. Και ο Θεός βοηθός!

Στο «καπάκι» και δεύτερη άφιξη που θα βγάλει τον Έλληνα στους δρόμους. Δεν έρχεται ο Μέσι. Ούτε οι Scorpions για 1523η φορά! Έρχεται ο Πίτερ Φρόιντφελντ! Ναι αυτός! Ο Σουηδός αρχιδιαιτητής που δεν έδωσε το παρών στο πρόσφατο σεμινάριο επειδή του ετοίμαζε η οικογένεια του πάρτι γενεθλίων (!), όπως ενημέρωσε ο Μπαλτάκος, έρχεται (το ξαναγράφουμε για να το πιστέψουμε) για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα!

Μην ξεκινήσετε για το αεροδρόμιο ακόμα. Έχουμε χρόνο. Κάπου στις αρχές Φεβρουαρίου θα μας κάνει την τιμή ο επικεφαλής της ΚΕΔ. Αν μέχρι τότε υπάρχει πρωτάθλημα. Aν και μέχρι τότε μπορεί να έχει καεί ένα μαγαζί, δύο σπίτια, τρία αυτοκίνητα, να έχουν γίνει άλλες 10 μηνύσεις και κάποιοι διαιτητές να έχουν διανυκτερεύσει σε αστυνομικό τμήμα!

Λαϊκή απαίτηση, για να επανέλθουμε στην είδηση, μετά από εκείνη να ανοίξουν οι εξέδρες για να δει ο κόσμος από κοντά ακόμα μια εμφάνιση του Νταμπάνοβιτς, να ανοίξουν και τα διόδια της Αττικής Οδού, ώστς να μπορέσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου να μπορέσουν να υποδεχθούν τον αρχιδιαιτητή που τόσο έχει λείψει. Το οτι έχει αφήσει στο… πόδι του τον συμπατριώτη του Λίντμπεργκ είναι κάτι, αλλά χωρίς αρχιδιαιτητή είναι σαν να ακούς… τσόντα στο ραδιόφωνο!

Εικόνα χασάπη!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα