Εισβολή ανήλικων κουκουλοφόρων σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας! (vid)

Εισβολή ομάδας ανήλικων εισέβαλε την Κυριακή (22/12) στο ποδοσφαιρικό ματς της Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, ανάμεσα στον ΑΟ Παύλου Μελά και τον Ολυμπιακού Κυμίνων!

Οι νεαροί ήταν καμιά δεκαριά και φορώντας full face μάσκες «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης του αγώνα.

Η πράξη αυτή έφερε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ομάδας

Παύλου Μελά Γιώργος Τσαρδακλής, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Λίγο αργότερα μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση κατά των ταραξιών προειδοποιώντας τους με κυρώσεις από τις Αρχές.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τον αποτροπιασμό της στην κίνηση είκοσι ανήλικων νεαρών με απύθμενη βλακεία στον εγκέφαλο, να εισβάλουν χωρίς λόγο και απρόκλητα από την πόρτα που χρησιμοποιούμε ως έξοδο κινδύνου για το γήπεδο, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να προκαλέσουν τους φιλάθλους της ομάδος μας.

Αυτοί οι ανόητοι που αυτοαποκαλούνται “Los Canarios” και εδρεύουν στο γήπεδο της Ηλιούπολης χωρίς αναγνώριση από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης ή άλλη ομάδα και δρώντας αυτόνομα, πλέον θα έχουν να κάνουν με την Αστυνομία και την ασφάλεια.

Εγώ προσωπικά και άλλοι άνθρωποι δώσαμε στην αστυνομία φωτογραφίες, βίντεο, fb, ονόματα και πολύ υλικό ακόμη στις καταθέσεις μας, μήπως αυτοί οι ανεγκέφαλοι σταματήσουν την ανόητη δράση τους!

Τους προειδοποιούμε ότι αν ξανά ασχοληθούν με τον Παύλο Μελά ή με τον σύνδεσμο φιλάθλων μας Green Angels θα βρούνε την αστυνομία έξω από τα σπίτια τους! Δυστυχώς για εσάς σας ξέρουμε με ονόματα και διευθύνσεις πλέον!».



Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Εισβολή ανήλικων κουκουλοφόρων σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα