Ολυμπιακός: Άγιε Βασίλη φέρε τη γραμμή στο VAR

Υπάρχει μία διαφορετική αντίληψη περί… ισονομίας στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που «φωνάζει» ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία είναι πλέον όλα καλά. Έχουν αποκτήσει και πάλι τις Κυριακές τους πίσω, αυτές που είχαν χάσει…

Τώρα πλέον όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο λειτουργούν άψογα! Στην εντέλεια ντε…

Δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός για τα όσα ζητάει ο Ολυμπιακός.

Αλλά γενικότερα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Δεν χρειάζεται και να είσαι μάντης για να το βλέπεις αυτό. Υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα και μάλιστα τεράστιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Το γκολ που δικαιούταν και ο νέος παίκτης!

Πρόβλημα για το οποίο θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση και να μπορεί ο κόσμος να βλέπει μπαλίτσα χωρίς να του γυρνάει το μάτι από τα νεύρα. Θα πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα χόμπι για όσους δεν αγωνίζονται και δεν έχουν τα παχυλά συμβόλαια.

Οπότε καλό θα είναι αυτό το χόμπι να μην το στερούμε από τον απλό τον κόσμο.

Λάθη θα γίνουν, σίγουρα, αλλά είναι και αυτό που λέει ο λαός μας επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση…

Εδώ και πόσο καιρό έχει τεθεί το ζήτημα της γραμμής στο VAR για τα οφσάιντ. Ε, εδώ και πόσο καιρό δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Τα ίδια και τα ίδια κάθε εβδομάδα…

Είχαν πει κάποια στιγμή ότι θα πλήρωναν για να αποκτηθεί η εφαρμογή της γραμμής στο VAR. Ακόμη περιμένουν εκεί στην ΕΠΟ να το αποφασίσουν.

Έχουμε καταφέρει στην Ελλάδα να κάνουμε χειρότερο το ποδόσφαιρο με τη χρήση του συστήματος. Υποτίθεται ότι εφαρμόστηκε στην Ελλάδα για να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια και τελικά έχουμε βυθιστεί περισσότερο στο… σκοτάδι!

Για αυτό Άγιε Βασίλη μου, φέτος τα Χριστούγεννα σε παρακαλώ φέρε τη γραμμή στο VAR, μήπως και αλλάξει τίποτα βρε παιδί μου…

ΥΓ: Μπήκε ένα τέταρτο ο Λάζαρος στο γήπεδο και αμέσως έδειξε τι μπορεί να προσφέρει και τι έλειψε από τον Ολυμπιακό. Λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές, Έλληνες, οι οποίοι έχουν αυτή την εκρηκτικότητα του έμπειρου εξτρέμ. Σύντομα θα τον δούμε και βασικό.

ΥΓ2: Μακάρι από το ματς στον Βόλο ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον Λοβέρα. Ο Αργεντίνος πραγματοποίησε το καλύτερό του ματς με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

ΥΓ3: Με τις Κυριακές σας, όλα καλά;

ΥΓ4: Με όλα όσα έγιναν ξεχάστηκε και αυτό και υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι λένε ότι οι Πειραιώτες «πέταξαν» το πρώτο ημίχρονο. Όταν μία ομάδα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με ένα συγκεκριμένο πλάνο, της βγαίνει το πλάνο αυτό, σκοράρει και της ακυρώνουν κανονικό γκολ «χαλάει» το μυαλό. Αλλά πολύ περισσότερο «χαλάει» η ομάδα όταν αναγκάζεσαι στο μισάωρο να κάνεις δύο αναγκαστικές αλλαγές. Γιατί και ο Σουντανί από το μισάωρο ένιωθε ενοχλήσεις και ήταν να γίνει αλλαγή, αλλά εξαιτίας του Μπρούνο βγήκε πιο μετά από το ματς. Οπότε δεν ήταν και τόσο εύκολο να παίξει αυτό που μπορεί στο πρώτο ημίχρονο…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Άγιε Βασίλη φέρε τη γραμμή στο VAR appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα