Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα κατηγορεί την Χρύσα για τον χωρισμό της

21:15 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα βρίσκεται σε κακή κατάσταση μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη και αρχίζει να κατηγορεί τη Χρύσα αλλά και τους υπόλοιπους από την οικογένειά της για ότι έχει συμβεί με τον άντρα της.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται καθηλωτική καθώς ξεκινάει η δίκη της Λίνας. Παγιδευμένοι στις εξελίξεις, Δημήτρης και Άννα απομακρύνονται όλο και πιο πολύ ο ένας από τον άλλον…

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα τα ρίχνει
στην οικογένειά της για τον χωρισμό της

Η Χρύσα ρωτάει την Άννα τι έγινε με το διαζύγιό της κι εκείνη ξεσπά στην αδερφή της αλλά και στην οικογένειά της κατηγορώντας τους για όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης βρίσκεται σε εξίσου κακή κατάσταση, αλλά αναλαμβάνει με τον Ανδρέα την υπόθεση της νύφης που βρέθηκε νεκρή. Η Αγγελική με το Σταύρο ξεκινούν τις ετοιμασίες για το γάμο τους.

Η Άννα, που συμμετέχει ως δικηγόρος στην υπόθεση της νύφης, θα πρέπει να βρει τρόπο να μην συγκρουστεί με τον Δημήτρη κάτι το οποίο αποδεικνύεται πολύ δύσκολο όσο προχωράει η υπόθεση.

Ο Αλέκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του Βερβερίδη… όταν ο Ιάσονας του αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η εγκυμοσύνη φέρνει ταραχές-Απειλούν τη ζωή του Δημήτρη!

Survivor spoiler 4/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

«Τρίζουν» τα κόκαλα του Ωνάση: Αυτή είναι σήμερα η περιουσία της Αθηνάς

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παγιδευμένοι, Άννα, Χρύσα,pagidevmenoi, anna, chrysa