Από δύο γκολ Διαμαντάκος και Νικολάου στον «ελληνικό εμφύλιο»! (vids)

Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο άλλοτε επιθετικός των Ολυμπιακού, Άρη και νυν της Ζανκτ Πάουλι, σημείωσε δύο τέρματα στο 3-3 της ομάδας του επί της  Ντιναμό Δρέδης για τη Β’ κατηγορίας της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 και ο Διαμαντάκος πέτυχε το πρώτο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του, στο 13ο και στο 29ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκλάντμπαχ – Λειψία 1-3: Κορυφή με χατ-τρικ του Βέρνερ

(vid)

Η μεγάλη ανατροπή για τη Ντιναμό άρχισε από τον ελληνικής καταγωγής Γιάννης Νικολάου καθώς με δύο δικά του γκολ μείωσε σε 2-3! Ο 26χρονος αμυντικός σκόραρε στο 40’ και το 54’, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε «ελληνικό εμφύλιο».

Πάντως στο 84′ ο Νικολάου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ακόμη κι έτσι πάντως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ένα λεπτό αργότερα με τον Μούσα Κονέ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-3.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Δείτε παρακάτω τα δύο γκολ που πέτυχε ο Διαμαντάκος

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Από δύο γκολ Διαμαντάκος και Νικολάου στον «ελληνικό εμφύλιο»! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα