Δύναμη Αχαρναϊκού: Μια νέα δύναμη ανατέλλει στο ποδοσφαιρικό Μενίδι

13:41 4/1/2021 - Πηγή: Sportime

Μια νέα δύναμη κάνει την εμφάνισή της, στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ). Η Δύναμη Αχαρναϊκού, μπαίνει πολύ δυνατά στο χώρο του ποδοσφαίρου και από την πρώτη στιγμή εκείνο που διαφαίνεται είναι πως θα κερδίσει τις καρδιές όλων των φιλάθλων του Μενιδίου.

Οι άνθρωποι που ηγούνται της νέας αυτή ποδοσφαιρικής  Δύναμης, έχουν πλάνο, σχέδιο, στόχο και σκοπό. Τίποτε δεν έχουν αφήσει στην τύχη τους, όλα μα όλα, έχουν στοιχηθεί πάνω σε μια γραμμή που όποιος μάθει ποια είναι, τότε πράγματι

θα καταλάβει, πως οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το νέο αυτό σωματείο, ήρθαν για να μείνουν.

Και κυρίως για να δώσουν την ευκαιρία στους φιλάθλους της περιοχής, να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν μια νέα προσπάθεια, από νέους, φιλόδοξους και γεμάτους με ποδοσφαιρικό πάθος, ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής: «Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν»

Και ήδη τα πρώτα μηνύματα συμπαράστασης, που έρχονται από την ποδοσφαιρική κοινότητα του Μενιδίου, είναι μόνον θετικά! Η προσπάθεια αυτή που έχει αμπαλαριστεί με τις καλύτερες προοπτικές και έχει ως μπροστάρηδες δυο πρόσωπα, που πραγματικά πρόκειται να αλλάξουν το ποδοσφαιρικό προφίλ του τόπου τους, αλλά και να προσδώσουν μια νέα δυναμική στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο Δημήτρης και ο Χρήστος Μάρκου.

Πρόεδρος του συλλόγου είναι  ο Σπύρος Μάρκου. Ένα νέο παιδί, που δεν μπήκε τυχαία σ’ αυτή τη θέση, αλλά είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι εμπνευστές της προσπάθειας αυτής, στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Μενιδίου, πως η νέα αυτή προσπάθεια, θα στηριχθεί σε νέα πρόσωπα, που έχουν όρεξη, πάθος και τόλμη να βάλουν πλάτη και να υποστηρίξουν ένα οικοδόμημα που έχει στέρεα θεμέλια!

Και η Δύναμη, όπως το λέει και το λογότυπο της, θα είναι κάτι το ξεχωριστό για το ποδόσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ, που οι πληροφορίες λένε, αλλά και ο σχεδιασμός πως από τη νέα χρονιά θα συμμετάσχει ΚΑΙ στο πρωτάθλημα. Οσονούπω και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη…

Το άρθρο Δύναμη Αχαρναϊκού: Μια νέα δύναμη ανατέλλει στο ποδοσφαιρικό Μενίδι εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα