Διαβάστε στο Sportime: «Σήμερα η απόφαση»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (7/10) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την απόφαση που θα παρθεί για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

*Σήμερα η απόφαση για τη δολοφονία Φύσσα και τη Χρυσή Αυγή – Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την Δικαιοσύνη, ότι αυτοί χορτασθήσονται. (Κατά Ματαθαίον Ε’ 6)

*Αν απουσιάζει η Δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία; (Ιερός Αυγουστίνος, 354-430).

*Το πρώτο

προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη (Ζίγκμουντ Φρόυντ, 1856-1939).

*Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη Δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντα του (Κουμφούκιος, 551-479 Π.Χ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (7/10)

*Το ψάχνει – Ο Παναθηναϊκός αφήνει ανοικτό το παράθυρο της απόκτησης ενός χαφ, κρατώντας δίαυλο επικοινωνίας με τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία – Τι δεν έχει και σε τι ελπίζει  ο Πογιάτος – Η σύγκριση του Ισπανού τεχνικού με τον Δώνη.

*Αρνήθηκε 40 εκατ. ευρώ – Τι σημαίνει η κίνηση του Ολυμπιακού να πει όχι σε προτάσεις για τους Σεμέδο, Καμαρά – Η ανάλυση των μεταγραφών για το ευρωπαϊκό όραμα – Φώναξε παρών ο Σουντανι με τρομερό γκολ στη φιλική νίκη με 2-0 κόντρα στα Χανιά – Αλ. Χρηστάκος: Δύσκολο να το κάνεις.

*Έκανε όσα έπρεπε – Με την ανακοίνωση της απόκτησης του Τάνκοβιτς, που υπέγραψε για 4 χρόνια η ΑΕΚ «φόρτωσε» το ρόστερ της με ποιοτικές λύσεις – Ανάλυση Sportime για τις μεταγραφικές κινήσεις της «Ένωσης». Τ. Καπετανάκος: Γέμισε όσο έπρεπε.

*Για γκολ και ασίστ – Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Μουργκ και το Sportime αναλύει τι θα προσφέρει – Τι γίνεται με Μαουρίσιο – Οι οκτώ μεταγραφές – Το «αντίο» του Πέλκα.

*Τεστ απαιτήσεων – Η Εθνική κοντράρεται με την Αυστρία σε ένα δυνατό φιλικό, λίγο πριν τις νέες επίσημες εμφανίσεις.

Το άρθρο Διαβάστε στο Sportime: «Σήμερα η απόφαση» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα