Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ξεχωρίζει»

08:24 1/9/2020 - Πηγή: Sportime
Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (1/9) το πρωτοσέλιδο της sportime, που έχει ως Πρώτο Θέμα την περίπτωση του Βίκτορ Άλβαρεζ για τον Παναθηναϊκό.

* Ξεχωρίζει – Ο Παναθηναϊκός αναζητά βασικό αριστερό μπακ και έχει τον Βίκτορ Άλβαρεζ σε περίοπτη θέση στη λίστα του – Ο 27χρονος παίκτης αρέσει πολύ στον Τσάβι Ρόκα – Είναι προϊόν της Μπαρτσελόνα – Νέα σενάρια για Μακέντα και Ερυθρό Αστέρα –

Συμφωνία για χρήση της Παιανίας από την ακαδημία.

*Βουνό – Η κλήρωση δε χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ. Η Μπενφίκα εμπόδιο στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League, σε μονό ματς στην Τούμπα – Η ανάλυση των Πορτογάλων. Κράσνονταρ μετά, αν έρθει η πρόκριση. Κρίσιμο ραντεβού Βιεϊρίνια – Σαββίδης – Ν. Τοσκίτσης: Ατυχία και μεταγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (1/9)

*Μπαλάκια… πρόκρισης – Με Κόλος Κοβαλίβκα ο Άρης, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού ο ΟΦΗ, στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το προφίλ τους – Κ. Λάππας: Οφείλουν να προκριθούν.

*Η μπάλα στον Μάρκο – Τι περιλαμβάνει η πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ στον Λιβάια για επέκταση συμβολαίου. Εν αναμονή απάντησης, συζητήθηκε και η προοπτική πώλησης – Μαθαίνει αντίπαλο στο Europa League.

*Πιο κοντά σε Γκάρι Ροδρίγες – Ο Ολυμπιακός πλησιάζει σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας σύμμαχο τον 29χρονο εξτρέμ. Λεπτομέρειες για Πέπε Ροντρίγκες – Τι γίνεται με Εμβιλά. Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε τον Γκιλιέρμε. Κληρώνει σήμερα για τα πλέι-οφ του Champions League – Οι Πειραιώτες απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στον Κλάτενμπεργκ.

*Κακοδαιμονία – Θλάση ο Λοτζέσκι, τραυματίστηκε ο Ματσιούλης – Ξεκίνησε ο Όγκαστ – Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ έκανε την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι».

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ξεχωρίζει» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα