Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Μ@λ@κι@ αφού»!

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (1/10) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την ήττα-αποκλεισμό από το Champions League του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

*Μ@λ@κι@ αφού – Ο ΠΑΟΚ τα έχασε όλα στο τελευταίο 15λεπτο απέναντι στην Κράσνονταρ και έχασε μοναδική ευκαιρία πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

*

Αρχή του τέλους το αυτογκόλ του Μιχαηλίδη – Ισοφάρισε ο Ελ Καντουρί, αλλά οι Ρώσοι «απάντησαν» άμεσα με τον Καμπελά – Η ευρωπαϊκή συνέχεια στους ομίλους του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (1/10)

*Άρνηση και ανανέωση – Ο Ελ Αραμπί είπε «όχι» σε τρελή πρόταση από το Κατάρ και πάει για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό – Προς παραμονή με οικονομική αναπροσαρμογή ο Σεμέδο – Οι κλεισμένοι Τιάγκο Σίλβα, Ρέις – Η μάχη για Μπουφάλ και Γκάρι Ροδρίγκες – Τι γίνεται με Σα, θέλει Σισέ η Τραμπζονσπόρ.

*Η βραδιά σου – Η ΑΕΚ κόντρα στην Βόλφσμπουργκ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League – Τα δύο πλάνα του Καρέρα – Τα ευρωπαϊκά έσοδα και οι μεταγραφές – T. Καπετανάκος: Η πρόκριση που φτιάχνει τη μοίρα της.

*Πάει για αρνητικό ρεκόρ – Ο πιεσμένος Πογιάτος έχει πολλούς λόγους να θέλει νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη – Τα ποσά που έβαλε ο Αλαφούζος την τελευταία διετία και το μηδαμινό αποτέλεσμα.

*Δυνατά – Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει καλή αρχή στη Euroleague.

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Μ@λ@κι@ αφού»! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα