Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Καμαρώστε τον»

Διαβάστε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη για την εξαιρετική εμφάνιση του Καμάρα.

*Καμαρώστε τον – Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Άρη, με τον Καμαρά να βάζει δύο γκολ και να δημιουργεί το τρίτο που

σημείωσε ο Μασούρας.

*Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την αήττητη πρωταθληματική πορεία – Έχασε πέναλτι ο Φορτούνης – Οι «κίτρινοι» είχαν δοκάρι με τον Λάρσον.

*Επιμένουν για Ονιεκούρου οι Πειραιώτες – Ο Ινσούα ξερει για Ολυμπιακό – Ο Μαρτίνς… έκοψε τον Μπρούνο Γκάμα.

*ΑΕΚ – Champions League – Η «Ένωση» άλωσε το Ηράκλειο με ωραία γκολ των Λιβάια, Βέρντε και ανέβηκε στη δεύτερη θέση – Βρήκαν ρυθμό οι «κιτρινόμαυροι», απογοήτευσε ο ΟΦΗ – Χάρηκε τη νίκη και ο Ενομπακάρε – Εβδομάδα εξελίξεων για Σιμάνσκι, Αραούχο, Βράνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (15/6)

*Πάει για τη μεγάλη έκπληξη – Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στη μεταγραφική αγορά για παίκτη σε θέση που δεν «πονάει» – Το Sportime έχει το ρεπορτάζ για το τι κρύβει αυτή η σκέψη του Τσάβι Ρόκα – Κίνητρο και χωρίς Ευρώπη οι παίκτες – Τι γίνεται με τον Ζαχίντ και τον Ανουάρ.

*Άφωνοι με Μίσιτς – Το πρόβλημα που βγήκε πριν το ματς με τον Ολυμπιακό  και η επιμονή του Κροάτη χαφ να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια – Αναμονή για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βιεϊρίνια.

*«Τελειώνει» με Φόστερ – Η «Κόμπρα» αποκαλύπτει πωγς ο Παναθηναϊκός είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ – Κρίσιμη η σημερινή μέρα για Ομπράντοβιτς και Σλούκα στη Φενερμπατσέ – Ο ατζέντης Τάσος Δελαμπαλταδάκης θα είναι υποψήφιος για την ΕΟΚ.

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Καμαρώστε τον» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα