Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Γεμίζει»

Διαβάστε σήμερα (18/6) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά τις μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, προσθέτοντας στο ρόστερ του, τους Φελίπε Μπρούνο και Ελ Σουντανί.

*Ολυμπιακός- Μετά τον Μπρούνο ήρθε και ο Σουντανί στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό, που δυναμώνει… Αναλυτική παρουσίαση του Γεράσιμου Μανωλίδη για τον πρώην

επιθετικού της Νότιγχαμ.

*Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ΤόμαςΒερμάλεν και τον Ρούμπεν Σεμέδο – Τι ισχύει για τους Βινίσιους, Μουνιέ, Καρίγιο, Ράμος, Λίντνερ, Μάρκοβιτς – Την Τετάρτη η κλήρωση για το Champions League.

*ΑΕΚ – Υπογράφει ο Ζεράλδες στην ΑΕΚ χωρίς οψιόν, πιέζει να έρθει άμεσα ο Μιγκέλ Καρντόσο. Επιμένουν στην Ιταλία για το φλερτ Ρόμα – Μπάρκα.

*Εθνική Ελλάδας – Ενημερώθηκε ο Αναστασιάδης ότι δεν κάθεται ξανά στον πάγκο της Ελλάδας. Ολες οι επόμενες εξελίξεις για την Εθνική.

*Παναθηναϊκός – Η ενίσχυση αρχίζει από τα μετόπισθεν στον Παναθηναϊκό. Η επιθυμία του Γιώργου Δώνη για τα χαρακτηριστικά του στόπερ.

*Παναθηναϊκός μπάσκετ – Ο Τζέικομπ Γουάιλι είναι η πρώτη προσθήκη του Παναθηναϊκού. Το scouting report του Αμερικανού. Μένουν ο Ντεσόν Τόμας και ο Ίαν Βουγιούκας.

*ΠΑΟΚ -Ο ΠΑΟΚ φορτσάρει για χαφ και εξτρέμ. Δεν αποκλείεται να αποκτήσει και επιθετικό! Κανένα θέμα με τον Δημήτρης Πέλκα και τη Φενέρ.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime της Τρίτης 18 Ιουνίου 2019:

The post Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Γεμίζει» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα