Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «PAO B.C. 2019-2020»

Διαβάστε σήμερα (25/6) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη, από τον Παναθηναϊκό, για τα επόμενα δύο χρόνια.

*Απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime, ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και ο σχεδιασμός «τρέχει».

*Έτοιμοι για το «τριφύλλι» οι Μπεντίλ, Καράμπελας – Επιστρέφει ο Ντένμον, ανακοινώνεται ο Γουάιλι – Ανανεώνει ο Τόμας, τι συμβαίνει με Θανάση, Βουγιούκα – Νίκος Μπουρλάκης: Ο «Άρτζι» απέναντι στα φαντάσματα.

*Συγκίνηση και αποθέωση για τον Μίκη Θεοδωράκη από χιλιάδες κόσμου στο κατάμεστο

Καλλιμάρμαρο – Γεράσιμος Μανωλίδης: ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

*Ήρθε στην Αθήνα ο Ζεράλδες για την ΑΕΚ – Υπογραφεί σήμερα και ανακοινώνεται ο δανεισμός του – Στην Ελλάδα και ο Καρντόσο.

*Παναθηναϊκός: Έρχεται καυτό δίμηνο για τον Παναθηναϊκό, με σούπερ φιλικά και μεταγραφές στην προετοιμασία. Οι αλλαγές στην Ακαδημία.

*ΠΑΟΚ: Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ντάγκλας Αουγκούστο της Κορίνθιανς. Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος χαφ και τι γίνεται με τον Σίλβα.

*Ο ιδιοκτήτης του APOLLO AIRPORT PARKING, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, αναλύει τις συνέπειες, σε περίπτωση που ισχύσει η απόφαση της Πολεοδομίας να σφραγίσει τις επιχειρήσεις που διατηρούνται πέριξ του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

*Επιβεβαίωση Sportime, υπέγραψε ο Φορτούνης νέο 4ετές με τον Ολυμπιακό. Στόπερ: Σεμέδο, Ελεζ, Σα. Στην Πολωνία η αποστολή.

*Άρης: Τον σπουδαίο Αλέσιο Τσέρτσι θέλει να φέρει ο Άρης. Συμφωνία με τον Ρόουζ που μένει στο «Κλ. Βικελίδης».

The post Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «PAO B.C. 2019-2020» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα