Άρχισε το «Μουδανιά Basketball Camp» (vid+pics)

Άρχισε τη Δευτέρα (24/6) το  «Μουδανιά Basketball Camp – Ganon Baker» το οποίο διεξάγεται στο κλειστό των Νέων Μουδανιών και θα διαρκέσει για 4 ημέρες (24-27/6). Από την Τρίτη (25/6) μάλιστα θα υπάρχει η παρουσία του κορυφαίου Skill Development και καταρτισμένου coach του ΝΒΑ, Ganon Baker, αλλά και του Δημήτρη Γαλάνη.

Με επικεφαλής τον Αλέξη Παναγιωτόπουλο και μια πλειάδα έμπειρων και φιλόδοξων προπονητών, τα παραπάνω από 100 παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ την πρώτη ημέρα προπονήθηκαν

πάνω σε ατομικές δεξιότητες και έπαιξαν σε προπονητικά διπλά χωρισμένα ανά ηλικίες, ενώ συμμετείχαν σε 3ON3 και διαγωνιστικά παιχνίδια.

Καλεσμένος της πρώτης ημέρας του καμπ ήταν ο πολύπειρος Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παιδιών με τις ερωτήσεις του και τους έδωσε μια ξεκάθαρη συμβουλή.

«Θα πρέπει να δουλεύετε πολύ, να ακούτε τους προπονητές σας, να είστε καλοί μαθητές και να αγαπάτε τον αθλητισμό». Ο Ελληνας τεχνικός ευχαρίστησε τα παιδιά και φυσικά δεν έλειψε και η αναμνηστική φωτογραφία.

Οι συμμετέχοντες είναι τόσο από την Χαλκιδική, όσο και από τη Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια να μάθουν για 4 ημέρες τα μυστικά του μπάσκετ από τους ειδικούς.

Υπενθυμίζεται πως από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη σειρά παίρνουν ο Ganon Baker και ο Δημήτρης Γαλάνης, που ολοκλήρωσαν την 4ημερη παρουσία στο Βερολίνο, όπου συμμετείχαν σε καμπ υπό την αιγίδα της Γερμανικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το τουρνουά

https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2019/06/video-1561396592.mp4

The post Άρχισε το «Μουδανιά Basketball Camp» (vid+pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα