Australian Open: Πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Έτοιμοι να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα διπλά του Australian Open είναι οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, που βρίσκονται στο πρόγραμμα της Τρίτης (16/1).

Το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τους Ντάνιελ Αλτμάιερ (Γερμανία) και Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες Βαρέλα (Μεξικό) στην πρεμιέρα τους στη Μελβούρνη, με στόχο την πρόκριση στο δεύτερο γύρο.

Η αναμέτρησή τους θα διεξαχθεί στο Court 6, ή και αλλιώς Party

Court, το οποίο δεν είναι ένα συνηθισμένο γήπεδο, μιας και έχει μια μεγάλη εξέδρα που χρησιμοποιείται ως μπαρ, και οι συνθήκες για τους τενίστες δεν είναι ιδανικές λόγω της έντονης φασαρίας.

Είναι στον δεύτερο αγώνα κατά χρονική σειρά, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 04:00 GR. Προηγείται η αναμέτρηση μεταξύ της Ελισαμπέτα Κοσιαρέτο και Λούλου Σαν, και η μετάδοσή του θα γίνει από τις συχνότητες του Eurosport.

Αν οι TsitsiBros τα καταφέρουν και επικρατήσουν στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι ως δίδυμο, τότε στο δεύτερο γύρο θα τους περιμένουν πιθανότατα οι Μασέλο Μελό (Βραζιλία) και Ματβέ Μίντελκουπ (Ολλανδία), που παίζουν με τους Ραζίβ Ραμ (ΗΠΑ) και Τζο Σάλσμπουρι (Μ. Βρετανία).

Στο πρόγραμμα της Τρίτης συμπεριλαμβάνονται επίσης και τα ονόματα των Κάρλος Αλκαράθ και Ίγκα Σφιόντεκ. Ο 20χρονος Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ στη Rod Laver Arena (12:30 GR), ενώ η Πολωνή θα ανοίξει το πρόγραμμα στο εν λόγω γήπεδο απέναντι στην Σοφία Κένιν (03:00 GR).

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+9h)

The post Australian Open: Πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα