Διαιτησία: Ο Παπαπέτρου δεν αδίκησε τον Ολυμπιακό!

Πολύ σκληρή επιστολή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά ο Τάσος Παπαπέτρου δεν αδίκησε εν τέλει τους Πειραιώτες.

«Στημένη» χαρακτήρισε την διαιτησία του ΒόλοςΟλυμπιακός η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σε επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ.

Βλέποντας

τις φάσεις μια προς μια για τις οποίες διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες, δεν προκύπτει οτι ο Παπαπέτρου αδίκησε τον Ολυμπιακό, επηρεάζοντας με τα σφυρίγματα του το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ροή αγώνα, δεν βλέπει το ξεκάθαρο πέναλτι του Ρέτσου, λάθος το οποίο διόρθωσε με on field review, βγάζοντας και κόκκινη στον αμυντικό του Ολυμπιακού ο οποίος στέρησε προφανή ευκαιρία για γκολ.

Λίγο αργότερα, δεν βλέπει την αντικανονική έξοδο του… superman τερματοφύλακα του Βόλου και το πέναλτι που κάνει πάνω στον Μπιανκόνε. Παράβαση που καταλογίζει πάλι μετά από χρήση του μόνιτορ.

Το πρώτο ημίχρονο κλείνει με δύο λάθη του διεθνή ρέφερι, ένα για κάθε ομάδα τα οποία διορθώθηκαν αμφότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Βόλου, το οποιο δεν αμφισβητήθηκε απο κανεναν.

Στη συνέχεια, ακυρώνονται δύο γκολ ως οφσάιντ του Ολυμπιακού, επίσης μέσω VAR. Το ένα απευθείας, το άλλο με on field review. Στο γκολ του Μασούρα το οποίο οι γραμμές που τοποθετήθηκαν το βγάζουν οφσάιντ, εφόσον υπάρχει επηρεασμός ποδοσφαιριστή που είναι εκτεθειμενος και όχι του σκόρερ, προβλέπεται ανασκόπηση της φάσης. Έχοντας ως δεδομένο το οφσάιντ ο Παπαπέτρου, βλέπει σωστά επηρεασμό του Ελ Κααμπί και ακυρώνει το γκολ.

Τέλος, η φάση για την οποία ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται έντονα για χέρι – πέναλτι tτου Μωραϊτη στο 57′ και ενδεχομενως να έχει και δίκαιο, ο Παπαπέτρου δεν μπορεί να το δει ξεκάθαρα, ενώ η φάση ελέγχθηκε από τον VAR ο οποίος θεώρησε οτι δεν έχει το ξεκάθαρο πλάνο που να δείχνει την παράβαση πέναλτι.

Μεταξύ των επίμαχων φάσεων και η αποβολή του Μύγα. Η δεύτερη κάρτα ήταν σωστή, η πρώτη όμως αρκετά αυστηρή, για την οποία όμως δεν μπορεί βάσει πρωτοκόλλου να παρέμβει ο VAR.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η διαιτησία του Παπαπέτρου στο Βόλος – Ολυμπιακός

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαιτησία, Παπαπέτρου, Ολυμπιακό,diaitisia, papapetrou, olybiako