Βαγγέλης Μαρινάκης: Καψούρα Μαρινάκη με προπονητή που είχε δώσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό από το Γενάρη

Βαγγέλης Μαρινάκης: Καψούρα Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ με προπονητή που είχε δώσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό από το Γενάρη και το νίκησε με 5-0 για πλάκα.

Σκασμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο εκτός έδρας αγώνα της Νότιγχαμ

Φόρεστ με τη Φούλαμ, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν άνετα με 5-0, βυθίζοντας περισσότερο τη Φόρεστ στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League και την εσωστρέφεια.

Μπορεί οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ για άλλη μία φορά να έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή της ομάδας, Στιβ Κούπερ, όμως τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα για την ομάδα έχουν εξοργήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα στο παιχνίδι με την Φούλαμ, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ (σ.σ. όπως και του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε) έφυγε… άρον άρον από το γήπεδο.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Καψούρα Μαρινάκη με προπονητή που είχε δώσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό από το Γενάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτιμά ιδιαίτερα τον Μάρκο Σίλβα, προπονητή της Φούλαμ, ο οποίος είχε δώσει το πιο εύκολο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, ήδη από τον Γενάρη.

Ο Σίλβα, μετά τον Ολυμπιακό δοκίμασε με απόλυτη επιτυχία την τύχη του στο Νησί, αφήνοντας έργο σε όποια ομάδα δούλεψε, ενώ το όνομά του κάθε καλοκαίρι παίζει για μία από τις λεγόμενες ιστορικές ομάδες της Αγγλίας.

Ο 46χρονος Πορτογάλος μετά τον Ολυμπιακό εργάστηκε στην Χαλ, τη Γουότφορντ, την Έβερτον και από το 2021 βρίσκεται στη Φούλαμ, η οποία εμφανίζεται κάθε χρόνο και καλύτερη.

Πριν τον Ολυμπιακό, στον οποίο ήταν προπονητής την περίοδο 2015-2016 ο Μάρκο Σίλβα είχε εργαστεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Εστορίλ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Κύριος ο Καρβαλιάλ – Τι έκανε για τον Μαρτίνεθ που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για παίκτη που εξόργισε τη διοίκηση του Ολυμπιακού

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα