Διαιτησία: Ο Ατρόμητος το στέλνει στην UEFA και η UEFA τον στέλνει στην Νορβηγία!

Διαιτησία: Μόλντε – Λεβερκούζεν για τους ομίλους του Europa League σφυρίζει ο Παπαπέτρου. Μάλλον ο Ατρόμητος δεν έχει προλάβει να στείλει ακόμα το βίντεο από το ΑΕΚΑτρόμητος στην UEFA!

Όσλο μέσω Ελβετίας το ταξίδι σε bussiness class του Αθηναϊου διεθνή ρέφερι!

Επιστολές στην ΚΕΔ, τηλέφωνα,

μηνύματα και προσεχώς και βίντεο στον Ρομπέρτο Ροσέτι για το γκολ του Ατρομήτου που ακυρώθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Σπανός τα έχει με τον Παπαπέτρου που ακολούθησε μεν λάθος την διαδικασία, αλλά πιθανότατα το αποτέλεσμα (οφσάιντ) να ήταν σωστό στο γκολ της ομάδας του που δεν μέτρησε, σύμφωνα με την θέση της ΚΕΔ.

Ο Ατρόμητος ενημέρωσε οτι στέλνει το σχετικό βίντεο στην UEFA και η UEFA στέλνει τον Παπαπέτρου στη Νορβηγία! Να σφυρίξει το Μόλντε – Λεβερκούζεν για την 2η αγωνιστική του Europa League!

Ενδεχομένως το βίντεο είτε να μην έχει σταλεί ακόμα, επειδή ο Ατρόμητος είχε παιχνίδι με τον Αστέρα – που πάλι διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία – είτε έχει πάει στα spam και δεν το έχει δει ακόμα ο Ροσέτι. Ή τέλος, να το είδε και να συνέχισε την… ρουτίνα του.

Mετά (και) τον τριπλό ορισμό του Τιάγκο Μαρτίνς, για τον οποίο ο Λουτσέσκου ξεπέρασε τον εαυτό του, η UEFA εκτός από το οτι δεν θέλει να ακούει για Ελλάδα, δεν θέλει και να μαθαίνει. Μας αγνοεί επιδεικτικά!

Y.Γ. ΑVAR o Eυαγγέλου. Για τον οποίο φωνάζει ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης. Ούτε αυτό πήγε πολύ καλά!

Molde FK (NOR) – Bayer 04 Leverkusen (GER) | Group H
Referee: Anastásios Papapétrou GRE
Assistant Referee 1: Trýfon Petrópoulos GRE
Assistant Referee 2: Iordánis Aptósoglou GRE
Fourth Official: Andréas Gámaris GRE
Video Assistant Referee: Evángelos Manoúchos GRE
Assistant Video Assistant Referee: Ángelos Evangélou GRE
UEFA Referee Observer: Petteri Kari FIN
UEFA Delegate: Paul Tompkins ENG

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα