ΟΑΚΑ: Ο Γιάννης Σγουρός είχε εξασφαλίσει 8 εκατ. ευρώ για συντήρηση στο στέγαστρο Καλατράβα, αλλά… (vid)

Το ΟΑΚΑ αποτελεί ένα ακόμα κυβερνητικό φιάσκο. Μία τραγωδία που ευτυχώς αποφεύχθηκε. Δεν μας κάνει πια εντύπωση. Έχουμε ανοσία. Κάθε μέρα η Κυβέρνηση μας επιφυλάσσει και κάτι καινούργιο. Τα χρήματα που είχε εξασφαλίσει ο Γιάννης Σγουρός για συντήρηση και του στεγάστρου Καλατράβα το 2014… χάθηκαν.

Έχει ενδιαφέρον να ανακαλύπτει κανείς πως στα όποια προβλήματα προκύπτουν εντός λεκανοπεδίου, ο Γιάννης Σγουρός είχε προνοήσει για τη λύση

του. Πιο βασικό από όλα, τα αντιπλημμυρικά έργα. Ίσως ο μόνος που πέρασε την πόρτα της Περιφέρειας Αττικής τα τελευταία χρόνια και ασχολήθηκε σοβαρά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακόμα και στον Κηφισό που σήμερα έχει γίνει μείζον ζήτημα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είχε καταθέσει μελέτη για την διευκόλυνση των οδηγών. Αυτές τις μέρες επικρατεί το φιάσκο με το ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα το στέγαστρο Καλατράβα. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει έργα συντήρησης γι’ αυτό το 2021. Δεν έγινε τίποτε.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR, το οποίο έπαιξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Γιάννης Σγουρός είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη συντήρηση του Ολυμπιακού Σταδίου ύψους οκτώ εκατ. ευρώ. Στην πορεία όμως αυτά τα χρήματα δεν αξιοποιήθηκαν…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Σγουρός – Η αναφορά για το ΟΑΚΑ

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα