Διαιτησία: O Μπριχ σφυρίζει το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Διαιτησία: Ο Γερμανός πρώην elite διαιτητής Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Πριν λίγους μήνες είχε σφυρίξει και τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Το Sportime «φωτογράφησε» τον διαιτητή που θα σφυρίξει το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας οτι δεν είναι πλέον διεθνής και έχει διευθύνει παιχνίδια στην Ελλάδα και επί Κλάτενμπεργκ και επί Μπένετ.

Ο 47χρονος ρέφερι που πλέον δεν είναι διεθνής, λόγω του

ορίου ηλικίας και σφυρίζει κανονικά στη Μπουντεσλίγκα, είναι γνώριμος στην Ελλάδα αφού στο παρελθόν έχει σφυρίξει άλλες τέσσερις αναμετρήσεις!

Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (27/1/21), το Αρης-ΠΑΟΚ 0-0 ( 20/2/22), το ΠΑΟΚΆρης 0-1 (11/5/22) και τον πρόσφατο τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας πάλι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφήνοντας την Ένωση με 10 παίκτες από το 10′ αποβαλλοντας τον Ρότα!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Διαμαντόπουλος θα διευθύνει ένα ακόμα παιχνίδι του ΟΦΗ με ομάδα του BIG4. Μετά το ΟΦΗΠΑΟΚ και ΟΦΗΑΕΚ θα σφυρίξει και το ΟΦΗ – Ολυμπιακός! Mόνο νίκες οι Κρητικοί! Μήπως να πάρει και κανένα… εξοχικό στο Ηράκλειο;

Διεθνείς διαιτητές και στους υπόλοιπους «μεγάλους». Το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός ο Φωτιάς και το Άρης – ΠΑΣ Γιάννενα ο Μανούχος.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

Σάββατο 28/10
17.30 Βόλος – Κηφισιά: Διαιτητής: Πολυχρόνης, Βοηθοί:Κόλλιας, Λιόντος, 4ος: Βάτσιος, VAR: Γκάμαρης, AVAR: Σινιοράκης.
20.00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Διαιτητής: Παπαδόπουλος, Βοηθοί: Νικολαϊδης, Τοροσιάδης,  4ος: Κατσικογιάννης, VAR: Τσαγκαράκης, AVAR: Παπαδάκης.

Κυριακή 29/10
17.30 Αστέρας Τρίπολης: Διαιτητής: Τζήλος, Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Τζιουβάρας 4ος: Τσιμεντερίδης, VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Πάτρας.
19.30 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Διαιτητής: Φωτιάς, Βοηθοί: Νικολακάκης, Κούλα, 4ος: Τσέτσιλας VAR: Γκορτσίλας, AVAR: Στεφανής.
20.30 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Διαιτητής: Μανούχος, Βοηθοί: Πετρόπουλος, Βεργέτης, 4ος: Πουλικίδης, VAR: Ευαγγέλου AVAR: Νιδριώτης.

Δευτέρα 30/10
19.30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Διαιτητής: Μπριχ, Βοηθοί: Μπορς, Κέμπτερ, 4ος: Βεργέτης, VAR: Περλ, AVAR: Μπουξμπάουμ.
21.30 ΟΦΗΟλυμπιακός: Διαιτητής: Διαμαντόπουλος Βοηθοί: Ψάρρης, Μεϊντανάς 4ος: Κατοίκος, VAR: Περράκης, AVAR: Φωτόπουλος.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα