ΠΑΟΚ: Αυτούς θα δουν οι σκάουτ στην Σκωτία

Ο ΠΑΟΚ πάει από το καλό στο καλύτερο στην Ευρώπη. Δυο νίκες σε δύο παιχνίδια, το ένα με την Άϊντραχτ, το άλλο με ανατροπή στο Ελσίνκι. Αν και το παιχνίδι με την ΑΕΚ τη Δευτέρα (30/10, 19:30) θα είναι ιδιαίτερο και δύσκολο, προέχει το Europa Conference League.

Η Αμπερντίν είναι δύσκολος αντίπαλος. Μια ομάδα με στόχους, που έχει μπροστά της ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να έχει ελπίδες για τη συνέχεια.

Το ίδιο και περισσότερο ο ΠΑΟΚ.

Με νίκη στη Σκωτία, το σύνολοο του Λουτσέσκου βλέπει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης. Δύσκολα θα στραβώσει κάτι αν η Ελληνική ομάδα έχει κάνει το δύο στα δυο και εκτός έδρας.

Το ματς στη Σκωτία πάντως έχει και μια ιδιαιτερότητα. Τέτοια παιχνίδια μαζεύουν κόσμο στις εξέδρες. Και η στήλη δεν αναφέρει φιλάθλους.

Η Σκωτία και το Αμπερντίν είναι τόπος προσέλευσης σκάουτ. Δεν είναι λίγες π.χ. οι αγγλικές ομάδες που έχουν ανθρώπους γύρω γύρω και τα ευρωπαϊκά ματς στο Αμπερντίν είναι καλή ευκαιρία για παρακολούθηση.

Ο ΠΑΟΚ εξάλλου είναι από τις ομάδες που συζητιούνται για τα prospect του. Κοτάρσκι, Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας είναι παίκτες που ήδη έχουν δει τα ονόματά τους να γράφονται για πολλά και διάφορα κλαμπ.

Ένα ευρωπαϊκό ματς και δη στη Σκωτία είναι μια καλή ευκαιρία για όλους. Για τους παίκτες να παίξουν καλά και τους σκάουτ να κάνουν τη δουλειά τους.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα