Διαιτησία – Γκάμαρης: ΚΕΔ, ΟΔΠΕ, ΕΠΣ Αθηνών. Οι διαιτητές θα αντιδράσουν ή θα πάρουν «μπαλάκι» και όλα καλά;

Ούτε μια τοποθέτηση των διαιτητών για την επιθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος τους, Αντρέας Γκάμαρης! Ορισμούς να παίρνουν και όλα τα άλλα…

Το σεμινάριο στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε. Με απόντες και απόντες – παρόντες! Με τις… στάχτες να μην έχουν κάτσει ακόμα και τη μυρωδιά του καμμένου στα ρουθούνια, οι διαιτητές αποχώρησαν από το σεμινάριο της Ξάνθης και πλέον παραδοσιακά, περιμένουν τα γνωστά «μπαλάκια» για τους ορισμούς της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan

Super League.

Στους απόντες οι Φωτιάς – Μεϊντανάς λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, αλλά και η διαιτητική ομάδα του Παπαπέτρου που διεύθυνε το Πορτογαλία – Ισλανδία, συμπεριλαμβανομένου και του Αντρέα Γκάμαρη.

Ο Αθηναίος διαιτητής λίγα 24ώρα μετά το… ολοκαύτωμα στην επιχείρηση του και στο σπίτι του, ήταν 4ος στην αναμέτρηση. Εδώ να σημειωθεί οτι και οι δύο διαιτητικές ομάδες έστειλαν βίντεο το οποίο προβλήθηκε στο σεμινάριο, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Σταύρου Μάνταλου, o oποίος ενοχλήθηκε απο την διαρροή της ομιλίας του.

«Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, δεν έχω τι άλλο να πω. Ολα καλά. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι», οι κουβέντες που είπε ο Γκάμαρης απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους τους.

Μοναδική ένσταση στο «προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι»! Η ιστορία άλλα λέει!

Μετά από 38 (!) επιθέσεις σε διαιτητές, δεν προκύπτει η ενότητα, για να τα λέμε και να τα γράφουμε όλα.

Στο σεμινάριο της Ξάνθης δεν έγινε καμία αναφορά στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε ο Γκάμαρης τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ούτε μια τοποθέτηση. Μόνο προβληματισμός. Εκτός από την ΚΕΔ, την ΟΔΠΕ και την ΕΠΣ Αθηνών που εξέδωσαν ανακοινώσεις, καμία άλλη αντιδραση. Ούτε καν η ΕΠΟ! Το αν η επίθεση σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ούτε θα αναφερθεί ούτε θα αποδειχθεί ποτέ. Έτερον εκάτερον όμως.

Με το διαίρει και βασίλευε που επικρατεί στην ελληνική διαιτησία, κάποια στιγμή θα καεί και το σπίτι των γειτόνων!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα