Διαγόρας: Τέλος ο Παπαδόπουλος, συνεχίζει με Ρουτζιέρη

Ο Διαγόρας Ρόδου ηττήθηκε εντός έδρας από τα Τρίκαλα και ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου από τη Δευτέρα (7/10).

Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε, καθώς εκτός από τον ήττα ΑΟΤ την Κυριακή (6/10), δεν νίκησε ούτε στην πρεμιέρα, ισοπαλία εκτός έδρας με τη Βέροια, ενώ αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του Κυπέλλου

Ελλάδος.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε έρθει σε ρήξη και με άτομα μέσα στην ομάδα και προτίμησε να αποχωρήσει, θεωρώντας ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλες τις πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για Τσιώλη το Αιγάλεω, άμεσα οι εξελίξεις

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της ίδιας ημέρας, την θέση του Σούλη Παπαδόπουλου αναλαμβάνει προσωρινά ο Πέτρος Ρουτζιέρης, ο οποίος αποτελεί «στρατιώτη» της ομάδας.

Πέρσι είχε αναλάβει τον σύλλογο στη Γ’ Εθνική και τον οδήγησε στη κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Football League, ενώ φέτος κατέχει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Έτσι ο Ρουτζιέρης θα κοουτσάρει τον Διαγόρα στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό την Κυριακή (13/10), ενώ αν δεν βρεθεί κάποια λύση δεν αποκλείεται να παραμείνει και σαν μόνιμος, κάτι που θα αποφασιστεί άμεσα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαγόρας!!

The post Διαγόρας: Τέλος ο Παπαδόπουλος, συνεχίζει με Ρουτζιέρη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα