Δεληζήσης: This is the captain speaking!

Ίσως αν γύριζε το χρόνο πίσω, να το έλεγε πιο… κομψά. Να έψαχνε…γωνία στο δεκάρικο. Ίσως να μην το έλεγε και καθόλου. Αυτός όμως δεν θα ήταν ο Γιώργος Δεληζήσης.

Σήκωσε σκόνη η σύγκριση Μιχαελ Ενινγκ και Σάββα Παντελίδη από τον αρχηγό του Άρη. Η αλήθεια είναι οτι στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες (δημόσιες) τοποθετήσεις.

Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, ο αρχηγός του Άρη δεν είπε ποτέ ότι ο πρώην κόουτς των κιτρινόμαυρων δεν είναι καλός προπονητής. Είπε οτι

ο νυν είναι καλύτερος.

Για κάποιους ο Μέσι είναι καλύτερος του Ρονάλντο, για άλλους ο Ρονάλντο καλύτερος του Μέσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας εκ των δύο είναι και… άμπαλος.

Ο κάπτεν των κιτρινόμαυρων χαρακτήρισε και το ρόστερ του Άρη καλύτερο από εκείνο του Ατρομήτου. Κάτι με το οποίο πιθανότατα θα συμφωνούσε και ο ίδιος ο Σάββας Παντελίδης. Αυτή η… σύγκριση πέρασε στα ψιλά.

Προφανώς αυτό που ίσως να ξένισε, είναι ότι οι δυο τους συνεργάστηκαν για αρκετό διάστημα στον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η θέση του Άρη για την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Βέλεθ

Αλήθειες…

Είναι αλήθεια ότι και ο Παντελίδης έδωσε το οκ για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του τον περασμένο Μάρτιο. Είναι αλήθεια ότι ο Δεληζήσης πήρε σχεδόν τα διπλά χρήματα για να υπογράψει.

Αλήθεια είναι επίσης, ότι ο Δελη έχει ένα από τα χαμηλότερα συμβόλαια στον Αρη και ενα από τα καλύτερα deal του Καρυπίδη οσον αφορά στη σχέση απόδοσης – τιμής. Οικονομικά είναι ο τέταρτος στόπερ, αγωνιστικά όμως βασικός και αναντικατάστατος, όταν ο Ούγκο Σόουζα που δεν ακουμπάει, παίρνει…. μισό συμβόλαιο παραπάνω από τον Κοζανίτη στόπερ.

Γι αυτό άλλωστε και στον Άρη είχαν αποφασίσει να μην γίνει κίνηση για στόπερ τον Γενάρη, ανεξάρτητα αν τους πρόλαβε το μπαν της FIFA.

Η… σταγόνα και η έκρηξη

Από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο που αποχώρησε ο Παντελίδης, έγιναν διάφορα. Η σχέση τους, είχε διακυμάνσεις και σκαμπανεβάσματα.

Και φτάσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάββας Παντελίδης, μεταξύ σοβαρού και αστείου, απευθυνόμενος σε άνθρωπο του Άρη, εξέφρασε την…. απορία πως θα αντιμετωπίσουν τον κόσμο του Άρη στο Ρύσιο που θα τους περιμένει μετά τον… αποκλεισμό!

Αυτό τουλάχιστον μεταφέρθηκε εντός των αποδυτηρίων στους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι το άφησαν να περάσει στο… ντούκου. Ο Δεληζήσης, ως αρχηγός, πάλι όχι και είπε αυτά που είπε.

Χωρίς να τετραγωνίσει τον κύκλο…

Είναι τρελός, είναι αρχηγός είναι και… φόλα Αρειανός.

Και είναι δεδομένο ότι την Κυριακή το βράδυ, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Βικελίδης» θα αποθεωθεί από τους φίλους του Άρη.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Δεληζήσης: This is the captain speaking! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα