Χατζηγιοβάνης: «Τελειωμένη η μεταγραφή» λέει ο πρόεδρος της Αλτάι

Το πρόσωπο των τελευταίων ωρών είναι στο «πράσινο» ρεπορτάζ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κυρίως λόγω όσων υποστηρίζουν στην Τουρκία.

Στη γειτονική χώρα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Χατζηγιοβάνης έχει συμφωνήσει με την Αλτάι. Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα γράφονται.

«Το ρόστερ συμπληρώνεται, ο Μάρτιν Ροντρίγκες έρχεται, ο Μπάμπα ήρθε, η μεταγραφή του Τάσου Χατζηγιοβάνη από τον Παναθηναϊκό σύντομα θα έχει τελειώσει. Θα πάρουμε επίσης έναν επιθετικό κι έναν τερματοφύλακα, αλλά

θα τους κρατήσουμε κρυφούς», ανέφερε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στο «Bein Sports».

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό τηρούν στάση αναμονής. Είναι γνωστό πως για να πουληθεί ο Μυτιληνιός εξτρέμ, θα πρέπει οι Τούρκοι να φτάσουν στο 1.500.000 ευρώ. Τόσα είναι τα χρήματα που απαιτούνται και υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να πάει εκεί η Αλτάι και ταυτόχρονα να εγγυηθεί πλήρως για τον τρόπο αποπληρωμής.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ενημερώσει πως υπολογίζει κανονικά τον παίκτη και θα έχει εισηγηθεί να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Προσεχώς θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ: Πρόταση της Νόριτς για Τζόλη!

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες που τον έστειλαν φυλακη

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ονιεκούρου – Αυτή είναι η πρόταση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα