Μπρούνο Γκάμα: Επιστρέφει στα μέσα Ιουλίου

13:34 1/7/2019 - Πηγή: Sportime

Στις 14 Ιανουαρίου ο Μπρούνο Γκάμα είχε αποχωρήσει σφαδάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Ο Πορτογάλος μέσος ήταν ο μεγάλος άτυχος της σεζόν για τον Άρη, αφού υπέστη ρήξη χιαστού, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να μείνει εκτός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογιζόταν σε περίπου έξι μήνες, κάτι που σήμαινε πως ο Γκάμα θα είναι διαθέσιμος και πάλι στην προετοιμασία

του καλοκαριού για το νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, ο 32χρονος Πορτογάλος συνεχίζει την αποθεραπεία του στην πατρίδα του και δε θα μεταβεί τελικά στην Ολλανδία, όπου ο Άρης πραγματοποιεί από σήμερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Μπρούνο Γκάμα θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα μέσα του Ιουλίου και θα προσπαθήσει να ανεβάσει σιγά σιγά τους ρυθμούς του.

Αν όλα πάνε καλά, οι «κιτρινόμαυροι»ελπίζουν ότι μέχρι τις 10 Αυγούστου ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Και έτσι να είναι απόλυτα έτοιμος για να ενισχύσει την ομάδα στην έναρξη της Super League.

Έτσι, ο Πορτογάλος μαζί με τον Ντάνιελ Λάρσον και τον Γιάννη Φετφατζίδη θα αποτελέσουν μία αξιόπιστη 3άδα για τη θέση των εξτρέμ στο 4-3-3 που προτίθεται να χρησιμοποιήσει ο Σάββας Παντελίδης.

The post Μπρούνο Γκάμα: Επιστρέφει στα μέσα Ιουλίου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα