Μπογέ- Μάνταλος: Μαζί ή χώρια;

Δύο από τους παίκτες με star quality και που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού με ελάχιστες ενέργειες στην ΑΕΚ. Λούκας Μπογέ και Πέτρος Μάνταλος αποτελούν σημαντικά όπλα στη φαρέτρα του Ουζουνίδη και θα πρέπει σύντομα να αξιοποιηθούν.

Από την επιστροφή του, έπειτα από το σύνδρομο των κοιλιακών, ο Αργεντίνος έχει μπει για τα καλά στα πλάνα του Ουζουνίδη και στις περισσότερες φορές που κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, σίγουρα δεν τα πήγε άσχημα.

Ωστόσο, η θέση

στην οποία αγωνίζεται ο 22χρονος συμπίπτει, καλώς ή κακώς, με εκείνη που ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έχει τοποθετήσει τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Μάνταλο.

Μπορεί αμφότεροι να χαρακτηρίζονται από ποιότητα, αλλά το αγωνιστικό γλυκό μεταξύ τους δεν έχει «δέσει» ακόμα. Κάτι που έχουν στο νου τους τόσο οι δυο παίκτες, όσο και ο προπονητής τους.

Με το -9 από την κορυφή να μην περνά απαρατήρητ, ο Ουζουνίδης θα πρέπει να βρει τον τρόπο, ώστε να συνταιριάξει το στιλ και τα ατού των δυο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Διότι, όπως φάνηκε στα ματς με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, η συνύπαρξή τους μεσοεπιθετικά δεν ήταν τόσο αρμονική, όσο θα περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ. Οι θέσεις άλλαζαν, από αριστερά στα δεξιά, αλλά το αποτέλεσμα παρέμενε αμετάβλητο. Ο καθένας τους υπήρχαν στιγμές που βραχυκύκλωνε και δεν μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα.

Επομένως, αυτό είναι ένα κομμάτι που χρήζει δοκιμών και συζήτησης. Κάτι που δεδομένα θα δουλεύτηκε στα Σπάτα, προκειμένου να δοθεί άμεση επίλυση. Είτε με αλλαγή θέσης του ενός, τοποθετώντας τον 27χρονο κάπτεν πίσω από φορ και τον Λατινοαμερικάνο στα αριστερά ή/και τούμπαλιν.

Το ματς λοιπόν με τον Παναιτωλικό, αλλά και το επερχόμενο με τον Άγιαξ, θα δείξει αν Μπογέ και Μάνταλος πρέπει εν τέλει να αγωνίζονται μαζί ή χώρια, προσφέροντας ο καθείς στο διάστημα που χρησιμοποιείται, το 100%.

ΑΕΚ: Βγήκαν τα εισιτήρια για Άγιαξ

The post Μπογέ- Μάνταλος: Μαζί ή χώρια; appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα