Μπλατ – Μαρτίνς: Έγιναν φίλοι και έκαναν κουβέντα ζωής!

Πέδρο Μαρτίνς και Ντέιβιντ Μπλατ συναντήθηκαν στο ΣΕΦ και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον Ολυμπιακό, για τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά και την περιπέτεια με την υγεία του που περνάει ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Σε αυτό το κομμάτι, για μία ακόμη φορά ο Μπλατ έδειξε πως πρέπει να αντιμετωπίζει κανείς τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν στη ζωή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – We Are Olympiacos:

Το νέο τεύχος είναι εδώ (pics)

Εξάλλου ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός προσκάλεσέ τον Μαρτίνς ώστε να έρθει να παρακολουθήσει για πρώτη φορά έναν αγώνα μπάσκετ από το γήπεδο. Πρόσκληση την οποία αποδέχθηκε ο Πορτογάλος προπονητής με ευχαρίστηση, με αμφότερους να συμφωνούν ότι είναι μεγάλη ευχαρίστηση να δουλεύουν στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο Μπλατ παραδέχθηκε οτι το ποδόσφαιρο είναι το Νο1 άθλημα του πλανήτη, εξηγώντας πως κατάλαβε τη δυναμική του όταν ήρθε στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ πριν από 37 χρόνια.

Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς χαρακτήρισε παράδειγμα ζωής τον Μπλατ ο οποίος βγήκε ανοικτά για να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Αυτό δεν εμπνέει μόνο τους παίκτες σας και αλλά ακι τον κόσμο που έχει παρόμοια προβλήματα ή προσωπικά προβλήματα. Είστε ένα παράδειγμα», ενώ από την πλευρά του ο Μπλατ σχολίασε: «Πρώτα από όλα αποφάσισα να το κάνω (σ.σ. να μιλήσει ανοικτά) με την ελπίδα να εμπνεύσω τους άλλους, όχι με το να στρέψω την προσοχή μένα ζητώντας συμπόνοια ή ειδική αντιμετώπιση. Είναι πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες όλων των ειδών. Νιώθω την ευκαιρία πως έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω. Γι αυτό είμαι γεννημένος, οπότε αυτή είναι η θεραπεία μου, το καλύτερο για μένα».

Επίσης, αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερη σχέση που έχουν αμφότεροι αναπτύξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον Μπλατ μάλιστα να αναφέρει μια ιδιαίτερη ιστορία στην οποία οπαδός των ερυθρόλευκων του ζήτησε να… γίνει σαν τον Πέδρο Μαρτίνς!

Ακόμη Μαρτίνς και Μπλατ μίλησαν για τις διαφορές ή τις οιμοιότητες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, τους στόχους που έχουν, ενώ δεν παρέλειψαν να ανταλλάξουν νούμερα τηλεφώνου ώστε να συνεχίσουν να τα λένε σαν φίλοι!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα είπαν στη σελίδα 24 του περιοδικού «We Are Olympiacos»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μπλατ – Μαρτίνς: Έγιναν φίλοι και έκαναν κουβέντα ζωής! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα