Football League: Ο παρεμβατικός πρόεδρος, η Dream Team και ο έμπιστος του αφεντικού

Η αρχή έγινε πριν την πρεμιέρα της Football League, σας άρεσε και καθιερώνεται κάθε Παρασκευή.

Κάθε εβδομάδα και πριν από κάθε αγωνιστική στο Sportime θα υπάρχει ένα κείμενο με παρασκήνια από την κατηγορία. Όσα δηλαδή, μεσολάβησαν κατά την διάρκεια των προπονήσεων και αφορά κλίμα και… περίεργες καταστάσεις.

Ο αριθμός των κειμένων και εδώ θα είναι τα 10. Αρκετά για να μην κουραστεί κανείς.

Το πρωτάθλημα απαρτίζεται από 14 ομάδες και πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται

πως είναι υψηλότερης δυναμικότητας σε σχέση μ’ αυτό της Super League 2.

Οι παρακάτω ιστορίες/απορίες μόνο προϊόν φαντασίας δεν αποτελούν…

Football League: Παρασκήνια

* Παρεμβατικός όσο δεν πάει ο ιδιοκτήτης… Το πήρε πάνω του και έδιωξε τόσο κόσμο χωρίς να ενημερώσει κανέναν λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τις προάλλες άρχισε τον εξάψαλμο μετά από την πρεμιέρα. Στις μεταγραφές έκανε του κεφαλιού του. Ε πόσο να αντέξει και ο κόουτς;

* Έχει κι εκείνος τα προβλήματά του… Το έστειλαν το καμάρι του αλλού για φέτος και το κρατάει μανιάτικο στον προπονητή. Με δυσκολία μιλιούνται. Έχετε ακούσει εσείς αλλού να βάζει ο γενικός αρχηγός εμπόδια στην ομάδα του και να μην πατάει ούτε στις προπονήσεις βρίσκοντας προφάσεις;

* Τον έφαγε η δουλειά… Όχι το ποδόσφαιρο, μην μπερδεύεστε! Στην πρεμιέρα όλοι τον έψαχναν. Ξεκίνησαν για ζέσταμα οι παίκτες και εκείνος έκανε κούρσες με το ταξί. Και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν έδειξε ιδιαίτερα επιεικής.

* Μπορεί η ομάδα να έχει κανονικά προπονητή, αλλά πολλοί περιμένουν στα κάγκελα! Τις προάλλες στο γήπεδο βρέθηκαν δύο για να δουν το ματς. Ο ένας Βραζιλιάνος που κάνει πιο πολύ για μάνατζερ παρά για κόουτς. Ο δεύτερος με παραστάσεις ακόμα και από Super League. Μετά την περσινή του αποτυχία, όμως, δεν είναι εύκολο να περάσει ούτε στη Football League. Βρίσκεται, πάντως, στο μπλοκ που πρέπει ώστε να πει κάποιος μία καλή κουβέντα για εκείνον.

* Dream team! Μην μπερδεύεστε, δε λέμε για τις ΗΠΑ στο μπάσκετ, αλλά για το καρέ που έχει… στηθεί σε ομάδα της κατηγορίας. Και το ρήμα που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι τυχαίο. Ο ένας διαρρέει πως δουλεύει και σε μεγάλη ομάδα της κατηγορίας (κάνοντας θελήματα). Ο δεύτερος αφήνει καμμένη γη απ’ όπου περνάει και ο τρίτος το έχει γυρίσει στα φωτοβολταϊκά. Προσθέστε και τον τύπο χωρίς ουρά και καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει φέτος εκεί.

* Περασμένα μεγαλεία… Ταιριάζει γάντι σε προπονητή που κάποτε θεωρήθηκε και από τους κορυφαίους Έλληνες. Έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και χρόνια και τώρα έφτασε να παρακαλάει για δουλειά ακόμα και στη Football League. Είναι γνωστό πως ο κόουτς που υπάρχει εκεί χαιρετάει, αν χάσει. Και την ήττα δεν τη γλιτώνει εύκολα με τα αποδυτήρια εναντίον του.

* Ντεμπούτο με χαμόγελα, αισιοδοξία και ένα ερωτηματικό… Η προετοιμασία του καλοκαιριού; Φανταστική. Από φυσική κατάσταση; Τέλεια. Από κοουτσάρισμα, όμως; Τι λέει ο έμπιστος του αφεντικού;

* Η νέα εποχή θέλει υπομονή, αλλά κάποιοι την έχουν χάσει, ήδη… Βλέπεται μ’ αυτά που ακούνε από τον πολύπειρο κόουτς τους έχει πιάσει μία ταραχή. Οι οδηγίες κατά την διάρκεια του ματς άλλαζαν συχνά πυκνά. Μία άμυνα, μία επίθεση. Μία περιμένετε πίσω, μία πάμε μπροστά.

* Football League ή, 4η κατηγορία (ερασιτεχνική δλδ)… Υπάρχει δίλημμα σ’ αυτή την περίπτωση; Για τον Ισπανό χαφ ήταν ξεκάθαρο. Η προκαταβολή δεν ήταν η υποσχόμενη, ο πρόεδρος τον είχε στο περίμενε εδώ και 1,5 μήνα και αυτός είδε και απόειδε και τα μάζεψε για την γείτονα χώρα. Με περισσότερα χρήματα μάλιστα.

* Όλοι μαζί και ο ψωριάρης, χώρια… Εντάξει στον εν λόγω κύριο δεν μπορεί να αποδοθεί ο συγκεριμένος χαρακτηρισμός, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να ταξιδέψει μόνος του. Διοίκηση και κόουτς δεν είχαν καμία αντίρρηση. Και πως να είχαν άλλωστε…

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/10
Καβάλα – Αιγάλεω (15:00, ΕΡΤ3, «Ανθή Καραγιάννη»)

Κυριακή 6/10
Καλαμάτα – Ιάλυσος (15:00, Καλαμάτας)
ΟΦ Ιεράπετρας – Νίκη Βόλου (15:00, Βουζουνεράκειο)
Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια (15:00, ΕΡΤ3, Φιλιππούπολης)
Τρίγλια – Ασπρόπυργος (16:00, Νέας Τρίγλιας)
Θεσπρωτός – Ιωνικός (16:00, ΠΕΑΚ Ανατολής Ιωαννίνων)
Διαγόρας – Τρίκαλα (16:00, Διαγόρα Ρόδου)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Football League: Ο παρεμβατικός πρόεδρος, η Dream Team και ο έμπιστος του αφεντικού appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα