Μπέιλι: Άκυρο σε Αγγλία, Γερμανία για την Τζαμάικα

Ο Λίον Μπέιλι αποφάσισε να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της Τζαμάικα. Άφησε έτσι στα κρύα του λουτρού Αγγλία και Γερμάνια που επίσης τον διεκδικούσαν.

Ο 21χρονος εξτρέμ συστήθηκε πέρυσι στην Ευρώπη με την φανέλα της Λεβερκούζεν, αν το ξεπέταγμά του το είχε πραγματοποιήσει στη Γκενκ. Φέτος με τις «ασπιρίνες» μέτρησε 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 39 συμμετοχές, δικαιολογώντας πως το γεγονός πως θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα.

Αν και γεννημένο στο Κίνγκστον αρνήθηκε στο παρελθόν να

φορέσει τη φανέλα της Τζαμάικα. Παρότι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το 2018, δεν αγωνίστηκε επειδή δεν είχε κληθεί ο αδερφός του. Έτσι αναπτερώθηκαν οι ελπίδες Αγγλίας και Γερμανίας να τον «κλέψουν».

Εντούτοις ενόψει του Gold Cup ενημέρωσε πως θα τιμήσει την πατρίδα του. «Υπόσχομαι να φοράω τα εθνικά χρώματα με τιμή και περηφάνια, αποτελώντας ένα είδωλο για τα παιδιά με ένα όνειρο», έγραψε στο twitter.

Για τον Μπέιλι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Άρσεναλ κια Γιουνάιτεντ τον έχουν παρακολουθήσει. Βέβαια δύσκολα οι “ασπιρίνες” θα χάσουν κι άλλον βασικό μεσοεπιθετικό μετά την πώληση του Μπραντ στη Ντόρτμουντ.

I promise to wear the colors black green and gold with honor, pride, and dignity while aiming to be a positive role model for kids with a dream. pic.twitter.com/zegKa7Phi9

Leon Bailey ✞ (@leonbailey) May 22, 2019

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

The post Μπέιλι: Άκυρο σε Αγγλία, Γερμανία για την Τζαμάικα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα