Γιάννης, ο Μίδας!

Με την επιλογή του στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πληροί τα κριτήρια για supermax συμβόλαιο που αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του ΝΒΑ! Διαβάστε το ποσό που θα πάρει ο Έλληνας σούπερσταρ.

Μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας την Τετάρτη, μέλος της καλύτερης πεντάδας την Πέμπτη, υποψήφιος MVP και καλύτερος αμυντικός της σεζόν. Οι διακρίσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τα ξημερώματα θα αντιμετωπίσει τον Κγουάι Λέναρντ
και τους Ράπτορς, δεν έχουν τελειωμό.

Όμως οι διακρίσεις σημαίνουν και θεαματική βελτίωση του επόμενου συμβολαίου του Γιάννη, το οποίο θα ήταν ούτως ή άλλως παχυλό, όμως πλέον θα πάρει μυθικές διαστάσεις. Ο Έλληνας ολ-σταρ εμπίπτει πλέον στην κατηγορία των παικτών που έχουν δικαίωμα να υπογράψουν supermax συμβόλαιο, αφού βρίσκεται στην ομάδα που τον επέλεξε ως ρούκι, την επόμενη σεζόν θα ετοιμάζεται να μπει στην 8η του σεζόν στο ΝΒΑ (2020-21), ενώ έχει αποδείξει ότι είναι μέλος της ελίτ του ΝΒΑ, το οποίο μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

-Να κερδίσει κανείς το MVP σε μία από τις τρεις τελευταίες σεζόν
-Να κερδίσει το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς εκείνη τη σεζόν που θα υπογράψει το supermax ή σε κάποια από τις δύο προηγούμενες
-Να βρίσκεται σε μία από τις 3 All-NBA πεντάδες εκείνη τη σεζόν ή σε μια από τις δύο προηγούμενες.
Έτσι, με την επιλογή του στην καλύτερη 5άδα του ΝΒΑ, ο Γιάννης θα πληροί τις προϋποθέσεις για να υπογράψει το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ, αξίας 247 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια!
Keywords
Τυχαία Θέματα