Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι δεν θα επιστρέψει, παρά μόνο αν…»

23:58 1/8/2021 - Πηγή: Sportime

Το θέμα με την παραμονή του Λιονέλ Μέσι ή όχι στη Μπαρσελόνα εξακολουθεί να «καίει» του Καταλανούς καθώς ο Αργεντινός σταρ εξακολουθεί να μην έχει υπογράψει.

Από το Μαϊάμι, στην Ίμπιζα βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι και όσο δεν υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα τόσο θα επεκτείνονται οι… διακοπές του.

Ο Μέσι είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και μπορεί η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα να θεωρείται από τους περισσότερους σχεδόν δεδομένη, αλλά ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

O

34χρονος σταρ βρίσκεται στο νησί της Ισπανίας παρέα με τους «κολλητούς» του, Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας, και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μετά την κατάκτηση του Copa America με την Εθνική Αργεντινής.

Ο Μέσι προφανώς και δεν θα δώσει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της  Μπάρτσα, στις 2 Αυγούστου, γεγονός το οποίοι επιβεβαιώνουν και οι «μπλαουγκράνα».

«Ο Μέσι δεν θα επιστρέψει, παρά μόνο όταν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Στόχος των Μπλαουγκράνα είναι διευθετήσουν το θέμα Μέσι μέχρι τις 13 Αυγούστου προκειμένου ο τελευταίος να βρεθεί στην πρεμιέρα της Primera Division, κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ (15/8, 21:00).

Παράλληλα όπως γράφει χαρακτηριστικά και η εφημερίδα AS: «…Ο Μέσι θα συνεχίζει τις διακοπές του, μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Διαβάστε επίσης:

Σάιτ ενηλίκων θέλει να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να πληρώσει τον σταρ της

Λίο: Οι καλύτερες διακοπές της ζωής του στο Μαϊάμι – Παρέα με την Αντονέλα και τους τρεις γιους του

ΔΕΗ: Έρχονται αυξήσεις φωτιά από την 1η Αυγούστου

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα