Μπαμπ: «Πρόκληση για εμάς η Βίρτους»

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup και ο Κρις Μπαμπ μίλησε για το πως οι Πατρινοί θα «χτυπήσουν» αυτό το παιχνίδι. 

«Το παιχνίδι θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα, που έχει καλό προπονητή. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον για 40′, για να φτάσουμε στην νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Μπαμπ για την αναμέτρηση με του Ιταλούς.

Από την πλευρά του ο Μάκης

Γιατράς τόνισε: «Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να το εκτελέσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Θέλω να προσκαλέσω τους φίλους σου Προμηθέα και όλο τον κόσμο της Πάτρας να έρθει και να μας στηρίξει σε ένα ματς του κορυφαίου επιπέδου».

View this post on Instagram

Με ποιον θα δεις την μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη του @promitheas_patras κόντρα στην αήττητη @virtussegafredobologna για την 4η αγωνιστική του 7DAYS @eurocup (Τόφαλος, Τρίτη 22/10, 19:30); Κάνε mention τον/την φίλο/η σου και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις! Οι νικητές θα ανακοινωθούν με comment στο παρόν post την Τρίτη 22/10 το πρωί. #promitheasbc #thisispatra #7DAYSEuroCup

A post shared by PROMITHEAS PATRAS (@promitheas_patras) on Oct 21, 2019 at 1:12am PDT

View this post on Instagram

#QuoteOfTheGame: #PromitheasBC vs #KolossosBC 81-80 #ThisIsPatra #EkoBasketLeague

A post shared by PROMITHEAS PATRAS (@promitheas_patras) on Oct 20, 2019 at 2:46am PDT

The post Μπαμπ: «Πρόκληση για εμάς η Βίρτους» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα