Αζερμπαϊτζάν – Πορτογαλία 0-3: Διακοπή στο ματς για μια… selfie! (VIDS)

22:40 7/9/2021 - Πηγή: Sportime

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά η δημοφιλία των υπόλοιπων παικτών που διαθέτει η Πορτογαλία έγινε πόλος έλξης στο Μπακού!

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος χάρη σε μια επαγγελματική εμφάνιση δεν άφησαν περιθώρια στους Αζέρους, καθώς τους υπέταξαν με 0-3. Ο Μπερνάρντο Σίλβα (26΄) άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια οι Αντρέ Σίλβα (36΄) και Ντιόγκο Ζότα (75΄) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Πορτογαλία έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της κορυφής στον πρώτο

όμιλο και την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Τα φλας όμως τράβηξε κυριολεκτικά και μεταφορικά ο Μπρούνο Φερνάντες και όχι για την ασίστ που έβγαλε στο 0-1. Απ’ό,τι φαίνεται ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολλούς φαν στο Αζερμπαϊτζάν και αυτή η λατρεία προκάλεσε διακοπή στο ματς.

Ο λόγος ήταν μερικοί μικροί θαυμαστές του Μπρούνο, οι οποίοι εισέβαλαν στο 85ο λεπτό στο γήπεδο και πόζαραν με τον Πορτογάλο για μια selfie.

Τέτοιες διακοπές καλό είναι να… γίνονται!

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα και Nike: Στα άκρα οι σχέσεις τους!

Ολλανδία – Τουρκία: Έκρυψαν την μπάλα οι «οράνιε» με total football! (VIDS)

The Bachelor: Το Twitter ξεσαλώνει με την πρεμιέρα – «Αλέξη πρώην αδερφέ» (pics)

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αζερμπαϊτζάν – Πορτογαλία 0-3, Διακοπή, VIDS,azerbaitzan – portogalia 0-3, diakopi, VIDS