Ατζούν: Κάνει δικό του τον Βόλο – Έσκασε η προκαταβολή!

Την ξέρει καλά την Ελλάδα ο Ατζούν Ιλιτζαλί και τον γνωρίζουμε κι εμείς κυρίως λόγω του Survivor. Μόνο που θα τον μάθουμε και στην μπάλα τώρα.

Ενδιάμεσος για τον Φατίχ Τερίμ ήταν ο Τούρκος επιχειρηματίας. Το επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο Ατζούν. Σε αυτές εξήγησε πώς πρότεινε τον Τερίμ στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο ρόλος του ήταν κομβικός για να αλλάξει προπονητή ο Παναθηναϊκός.

Μόνο που σε λίγο όλα δείχνουν πως θα έχει και δική του ομάδα στη Stoiximan Super League.

Είναι γνωστό πως έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βόλο. Το Sportime.gr έχει αποκαλύψει αρκετές λεπτομέρειες από τις διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει. Πάμε σε άλλη μία.

Βάσει πηγών μας, ήδη η προκαταβολή (πάνω από 700 χιλιάρικα) έχει δοθεί στον Αχιλλέα Μπέο και μέχρι την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους λογικά θα έχει ολοκληρωθεί το deal της αγοράς (σ.σ.: λεπτομέρειες για τις δόσεις αποπληρωμής) του Βόλου από τον Mr Survivor! Μάλιστα, ο Ατζούν αναζητά Έλληνα με background στη γείτονα χώρα για να «τρέξει» το μαγαζί τη ίδια στιγμή που ακόμη ΔΕΝ έχει αποφανθεί την επόμενη μέρα του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο! Αναμονή για τις εξελίξεις επομένως. Το βέβαιο είναι πως θα έχουν ενδιαφέρον, καθώς ο Ατζούν μπορεί να αλλάξει το status των «κυανέρυθρων».

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα