Στιγμές του 2023: H υπόσχεση του Σίνερ (video)

Η προίκα με την οποία μπαίνει στο 2024 από το 2023 είναι εντυπωσιακή για τον Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τη χρονιά στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι και η καλύτερη επίδοσή του. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως έχει οικοδομήσει διαφορά σχεδόν 1.700 βαθμών από το νούμερο 5 Αντρέι Ρούμπλεφ, ούτε πως αποχαιρέτησε το έτος με 64 νίκες και 15 ήττες! Ούτε πως κατέκτησε το πρώτο 1000αρι του στον Καναδά.

Κυρίως είναι η αντοχή που επέδειξε απέναντι στο τοίχο που ονομάζεται Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο νίκησε στους ομίλους του ATP

Finals και ξανανίκησε ως μέλος της ιταλικής εθνικής ομάδας στο Davis Cup, σε διάστημα 12 ημερών. Ενδιάμεσα βεβαίως ο Σέρβος είχε επικρατήσει στον τελικό των Finals, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα δικά σου Γιανίκ. Έγινε ο πρώτος Ιταλός από το 1978 με τις περισσότερες νίκες στο Tour, ενώ οδήγησε και τη χώρα του στον πρώτο παγκόσμιο τίτλο από το 1976. Ο 22χρονος βάζει γερή υποθήκη για να κοντράρει Αλκαράθ, Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ την επόμενη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα