Ατρόμητος: Τα «έχωσε» ο Σπανός στα αποδυτήρια

Την κάτω βόλτα έχει πάρει ο Ατρόμητος. Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας, κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας και οκτώ παιχνίδια είναι άσφαιρος!

Η έλευση του Σάββα Παντελίδη φαίνεται ότι δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ήττα από τον Άρη και ο αποκλεισμός ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Μετά το ματς ο Γιώργος Σπανός εξερράγη.

Τον τελευταίο καιρό κρατούσε χαμηλούς τόνους, αλλά μάλλον όλο αυτό συσσωρεύτηκε. Έτσι κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε σε πολύ σκληρή γλώσσα όχι

μόνο για την απόδοση των παικτών του εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μήνυμα ήταν σαφές. Ο Ατρόμητος τη Δευτέρα (17/2) δίνει καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη. Εάν χάσει εκεί, θα είναι πολύ δύσκολο να μπει στην εξάδα. Ο Σπανός, λοιπόν, ξεκαθάρισε με τη στάση του και τα λεγόμενά του πως δεν θα ανεχτεί άλλη κακή εμφάνιση γιατί σε περίπτωση που συμβεί αυτό, το πιθανότερο είναι να έχουμε εξελίξεις.

Τέλος, τα προηγούμενα χρόνια είχαν συνηθίσει στο Περιστέρι η ομάδα τους να είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Φέτος τα λάθη ήταν πολλά με βασικότερο το πώς στήθηκε η ομάδα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ατρόμητος: Τα «έχωσε» ο Σπανός στα αποδυτήρια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα