Ατρόμητος: Η επαφή με Γκαρσία και οι εναλλακτικές που εξετάζει πλέον ο Σπανός!

Ο Ατρόμητος ψάχνει προπονητή. Ο  Πάμπλο Γκαρσία αρέσει, αλλά αυτά που ζήτησε δεν άρεσαν καθόλου! Πλέον κοιτάει και άλλες περιπτώσεις ο Γιώργος Σπανός. Πιο προσιτές.

Ατρόμητος: Μια ώρα αρχύτερα αποχώρησε ο Σάσα Ίλιτς. Ο 46χρονος Σέρβος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος, υπογράφοντας στη Ρωσία και στην Νίζνι Νόβγκοροντ. Για την ιστορία, 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και οκτώ ήττες ο απολογισμός του με τους Περιστεριώτες, που πλέον ψάχνουν τον διάδοχο

του, την ώρα που ο Γιώργος Κορακάκης θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στην αυλαία των play off της Super League, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime είναι μια περίπτωση που αρέσει πολύ στην διοίκηση και μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι δύο πλευρές είχαν μια πρώτη κουβέντα, με την μεριά του Ατρομήτου να διερευνά κυρίως τις προθέσεις του Ουρουγουανού τεχνικού.

Εκεί που φαίνεται πως σκοντάφτει το πράγμα είναι στις οικονομικές απαιτήσεις που έχει ο Πάμπλο Γκαρσία. Τα χρήματα που ζητάει δεν είναι απαγορευτικά, αλλά δεν θα τα δώσει εύκολα ο ιδιοκτήτης της ομάδας των δυτικών προαστίων. Ούτε τελεία, ούτε παύλα, εννοείται πως μπήκε στις συζητήσεις τους, αλλά στο Περιστέρι έχουν αρχίσει να βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών για την επόμενη σεζόν. Ξένους και Έλληνες.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατρόμητος, Γκαρσία, Σπανός,atromitos, gkarsia, spanos