Ατρόμητος: Ευρωπαϊκός κίνδυνος λόγω αναδιάρθρωσης!

00:46 6/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Ατρόμητος έχει μπροστά του το, θεωρητικά, εύκολο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο Περιστέρι, όμως, ζουν τη δική τους αγωνία με το σίριαλ της αναδιάρθρωσης.

Ο Ατρόμητος με νίκη τη Δευτέρα επί του ουραγού Απόλλωνα, εξασφαλίζει και μαθηματικά το ένα από τα τρία ευρωπαϊκά «εισιτήρια» για το Europa League,

αλλά κινδυνεύει να το χάσει!

Πώς θα γίνει αυτό και τι σχέση έχει η αναδιάρθρωση; Απλό και εύκολο.

Το προσεχές διάστημα θα εξεταστούν οι φάκελοι των ΠΑΕ της Super League για την αδειοδότηση, από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι «κυανόλευκοι» εφόσον δεν προχωρήσει το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη, δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Οι υπογραφές με την ΕΡΤ έχουν διετή διάρκεια, αλλά με προαπαιτούμενο την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων που πρότεινε πέρσι ο Υφυπουργός και δέχθηκαν με υπογραφές τα μέλη του συνεταιρισμού.

Χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο -που είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ- οι Περiστεριώτες κόβονται από την επιτροπή αδειοδοτήσεων στο πλάνο βιωσιμότητας.

Για την Ελλάδα το αντίτιμο είναι πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Για τις ομάδες που μετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι καταστροφή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, χάνουν το ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Στο Περιστέρι είναι έξαλλοι με τα όσα είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, περί απόφασης Δ.Σ. της Λίγκας για 2+2 (δύο πέφτουν, δύο ανεβαίνουν), κάτι που όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ, δεν ισχύει.

The post Ατρόμητος: Ευρωπαϊκός κίνδυνος λόγω αναδιάρθρωσης! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα