Ολυμπιακός: Ζοαοζίνιο, η πρόταση του Μαρτίνς

23:36 5/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει το ρόστερ της νέας σεζόν, με το μυαλό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει τον λόγο του και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως έχει προτείνει τον Ζοαοζίνιο.

Πρόκειται για τον αριστερό μπακ της Τοντέλα, που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Πορτογαλία. Το συμβόλαιο, του 29χρονου λήγει το καλοκαίρι.

Μοιάζει αρκετά, στο αγωνιστικό

του στιλ, με αυτό του Ντιόγκο Φιγκέιρας, μόνο που παίζει αριστερά.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως ψάχνει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα έχει κάνει τσεκάρισμα στον Μοχάμεντ Φάρες, της Σπαλ, όπως αποκάλυψε το Sportime.

Δεν είναι, όμως, η μοναδική περίπτωση. Γιατί υπάρχει συγκεκριμένη λίστα. Σε αυτή, όπως επισημαίνουν στην Πορτογαλία, είναι και ο Ζοαοζίνιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι δεδομένο πως γνωρίζει καλά την αγορά της πατρίδας του. Κι έχει τις δικές του προτάσεις.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κάνει και το ανάλογο σκάουτινγκ, πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Ο Ζοαοζίνιο είναι και μια καλή, οικονομικά, περίπτωση, ενώ μπορεί και να προσφέρει, με βάση αυτά που υπογραμμίζουν στην Πορτογαλία.

Σίγουρα οι Πειραιώτες τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις, προκειμένω να είναι έτοιμοι. Παράλληλα μελετούν και προτάσεις, που τους κάνουν γκελ, από αυτές που γίνονται καθημερινά από μάνατζερ.

Το δεδομένο είναι πως ο Λεονάρντο Κούτρης, είναι κι αυτός προς πώληση. Μάλιστα υπάρχουν καλές προσφορές. Η Μαρσέιγ είναι αυτή που πιέζει για να τον κάνει δικό της.

Είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Υπάρχει και ομάδα από την Ιταλία (δεν είναι η Τζένοα), που έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της.

The post Ολυμπιακός: Ζοαοζίνιο, η πρόταση του Μαρτίνς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα