Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Τον έσωσε ο Αντζιέλσκι

Το ήθελαν και οι δύο, το δικαιούταν ο ένας, δεν το πήρε κανένας! Στο 1-1 έμειναν Ατρόμητος και Πανσερραϊκός στο Περιστέρι σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Μετά από δύο νίκες με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους, θα περίμενε κανείς περισσότερα από τους γηπεδούχους. Έβγαλαν αρκετά προβλήματα, δεν είχαν φαντασία στο παιχνίδι τους και σώθηκαν στο τέλος με τον Αντζιέλσκι.

Πολύ καλύτερος ο Πανσερραϊκός. Ήταν ομάδα από την αρχή έως το τέλος, είχε πλάνο και θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει το πρώτο

του διπλό. Έπαθε, όμως, ό,τι και αρκετές ακόμη φορές. Δέχτηκε γκολ στο φινάλε. Έτσι την πάτησε με τον Παναιτωλικό, έτσι με την Κηφισιά και τώρα με τον Ατρόμητο. Αδικούν την προσπάθειά τους οι Σερραίοι με αυτή την κακή τους συνήθεια να χάνουν στο φινάλε τη συγκέντρωσή τους.

Εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Χατζηστραβός, μοιραίος ο Πεταυράκης που δεν έκλεισε σωστά στη φάση του 1-1. Στους διακριθέντες και ο Ουεντραόγκο. Από την άλλη, κομβική η επέμβαση του Τσιντώτα στο τετ α τετ του Άλεξιτς.

Το ματς

Νωχελικά ξεκίνησε το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έψαχναν αρχικά πατήματα και στη συνέχεια τον τρόπο να διασπάσει η μία την άμυνα της άλλης. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες εμπνεύσεις με αποτέλεσμα να μην κάνουν φάσεις Ατρόμητος και Πανσερραϊκός.

Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μπέργκστρομ και τελικά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι του Χατζηστραβού. Κάπου εκεί ανέβηκαν οι τόνοι. Υπήρξε μεγάλη ένταση στους πάγκους και αποβλήθηκαν οι Αγγελόπουλος και Μαραγκός. Λίγο μετά ήρθαν στα χέρια άνθρωποι των δύο ομάδων!

Αρκετές ήταν οι διακοπές, ο Ατρόμητος ίσως επηρεάστηκε περισσότερο και ο πιο συγκεντρωμένος Πανσερραϊκός το εκμεταλλεύτηκε. Στο 40′ ο Μασαρίποφ έδωσε στον Χατζηστραβό και εκείνος σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Δεν αφυπνίστηκαν ούτε μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι. Αντί να μπουν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο έλειψε να ισοφαριστούν στο 54′. Ο Άλεξιτς βγήκε μόνος του, αλλά ο Τσιντώτας κράτησε τους Περιστεριώτες όρθιους με εντυπωσιακή επέμβαση.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Πανσερραϊκός έκλεινε άριστα τους χώρους. Δεν μπορούσε με τίποτα να απειλήσει ο Ατρόμητος. Ούτε φάση δεν είχε έως τις καθυστερήσεις, αλλά εκεί βρήκε μία και καλή. Στο 90’+4 από τη σέντρα του Ντιρκς ο Αντζιέλσκι πήγε πρώτος στην μπάλα, νίκησε κατά κράτος τον Πεταυράκη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1

Σκόρερ: 90’+4 Αντζιέλσκι – 40′ Χατζηστραβός

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστορμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (89’ Κολομπίνο), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (60’ Τομάς), Άλεξιτς.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα