Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέο ρεκόρ στα μέλη του συλλόγου

Τα μέλη της Ατλέτικο Μαδρίτης αυξάνονται διαρκώς, καθώς όπως ανακοινώθηκε η χρονιά έκλεισε με αριθμό-ρεκόρ στα μέλη, φτάνοντας τα 128.249.Οι «ροχιμπλάνκος» μπορεί να μην κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με κάποιο τίτλο.Ωστόσο, ο αριθμός των μελών έφτασε τους 128.249, εκ των οπίων οι 57.813 αποτελούν κατόχους διαρκείας στο «Wanda Metropolitano» και οι 70.436 όχι.Μάλιστα, σημειώθηκε αύξηση πάνω από 5% σε σχέση με πέρσι. Βεβαίως, οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί αν σκεφτεί κανείς ότι τον Νοέμβριο του 2015 τα μέλη της έφταναν τις 80.000.Ήδη έχει ανοίξει η περίοδος εγγραφής μελών
για την περίοδο 2019/20.Για να γίνει κάποιος απλό μέλος πρέπει να πληρώνει ετησίως 58 ευρώ για τους ενήλικες και 29 για παιδιά.

Με αυτό το ποσόν μπορεί να έχει εκπτώσεις σε καταστήματα, εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και προϊόντα του συλλόγου.

Παράλληλα, σε ανοδική πορεία βρίσκονται και τα υπόλοιπα τμήματα της Ατλέτικο.

Η γυναικεία ομάδα της πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν, κατακτώντας το πρωάθλημα, ενώ η δεύτερη ομάδα στοχεύει στην άνοδο στην Segunda División.

¡La familia rojiblanca no para de crecer! ¡Cerramos la temporada 2018/19 con un nuevo récord: ya somos 1⃣2⃣8⃣.2⃣4⃣9⃣ socios! ¡Gracias, afición!
https://t.co/t79i4VRePj #AúpaAtleti pic.twitter.com/3cPFKwqTcr

— Atlético de Madrid (@Atleti) May 14, 2019

To «αντίο» του Γοδίν

Ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας του Ντιέγκο Γοδίν, αυτό στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τελειώνει αυτή τη σεζόν, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό.

Ο πολύπειρος αμυντικός, που έγραψε το όνομα του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της ισπανικής ομάδας, αποχωρεί μετά από 9 χρόνια, με τρόπαια και φυσικά πολλή αγάπη.

The post Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέο ρεκόρ στα μέλη του συλλόγου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα