Αταμάν: Επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου, αποχώρησε ο Τούρκος προπονητής (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό και μετά από ερώτηση δημοσιογράφου εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο και σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα. 

Ο Τούρκος προπονητής ήταν αρκετά εκνευρισμένος με την απόδοση των παικτών του και ειδικά με τον Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος κατά τη γνώμη του δεν φέρθηκε επαγγελματικά. Όταν του έγινε σχετική ερώτηση για τον Μίσιτς, ο Αταμάν έγινε έξαλλος και αποχώρησε από την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου!

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα στο 3:49‘  :



Για το παιχνίδι ο Αταμάν

τόνισε: «Ασφαλώς δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήθελε σίγουρα πολύ τη νίκη. Είχαμε περισσότερη ξεκούραση, γιατί είχαμε παιχνίδι στην Πόλη και είχαμε νικήσει. Μερικοί παίκτες κατέβαλλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά είναι για μένα με αποδεκτό ότι δεν προσπάθησαν όσο έπρεπε. Δεν δείχνουν έτσι σεβασμό προς τους υπόλοιπους που προσπαθούν στο παρκέ.

Παίξαμε τραγικά, σουτάραμε πολύ άσχημα. Ο Μίτσιτς και ο Κρούνο είχαν 1/15 τρίποντα. Ο πόιντ γκαρντ μας έκανε επτά λάθη και είναι μη αποδεκτό, γιατί δύο μέρες ήταν MVP και τώρα είχε επτά λάθη και 0/6 σουτ. Δεν είναι επαγγελματικό αυτό κατά τη γνώμη μου.

Ακόμα είμαστε στην αρχή της Euroleague που είναι πού δυνατή, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξουμε στη νοοτροπία μας, γιατί θα έχουμε ακόμα πολλές διπλές αγωνιστικές.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαίο ματς, με Ράις και Παπαπέτρου που ήταν εξαιρετικοί”.

Για τον λόγο που αναφέρθηκε τόσο σκληρά για τον Μίτσιτς: «Eδώ είναι η συνέντευξη Τύπου και θα λέω τη γνώμη μου…»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αταμάν: Επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου, αποχώρησε ο Τούρκος προπονητής (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα