Αστέρας Τρίπολης: Πρόβλημα με Μπόρχα Φερνάντεθ

Χωρίς βαθμό βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές και το ματς στην Ξάνθη είναι για εκείνον σημαντικό.

Δεν θα έρθει η καταστροφή εάν ηττηθεί και εκεί, αλλά οι πρώτες μουρμούρες δεδομένα θα αρχίσουν. Αυτό θέλουν να αποφύγουν οι Αρκάδες, αλλά τα προβλήματα δε λείπουν.

Το θετικό για τον Μπόρχα Χιμένεθ είναι πως ο Πασαλίδης υπολογίζεται ξανά. Πιθανότατα θα πάρει και φανέλα βασικού. Ωστόσο, πρόβλημα προέκυψε με τον Μπόρχα Φερνάντεθ. Ο Ισπανός

χαφ έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κάνει ατομικό αυτές τις μέρες.

Από εκεί και πέρα οι διεθνείς Δουβίκας, Αντζουλάς και Μιχαήλ ήταν οι τρεις που λείπουν αυτές τις μέρες. Όλοι τους, όμως, υπολογίζονται κανονικά για το απαιτητικό ματς με τους Θρακιώτες. Ερωτηματικό είναι άλλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης πρόσφατα απέκτησε τον Μουνάφο και ο Αργεντινός το καλοκαίρι δεν έκανε προετοιμασία. Αυτό σημαίνει πως είναι αρκετά πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης. Προσπαθεί καθημερινά να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Τις επόμενες μέρες θα φανεί εάν είναι σε θέση να μπει έστω στην αποστολή. Τέλος, δύσκολα θα δούμε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο ματς της Κυριακής (15/9).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αστέρας Τρίπολης: Πρόβλημα με Μπόρχα Φερνάντεθ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα